Trumps advocaat Rudy Giuliani tijdens de bizarre persconferentie vanavond.
Volledig scherm
Trumps advocaat Rudy Giuliani tijdens de bizarre persconferentie vanavond. © EPA

Trumps advocaten beschuldigen Biden van samenwerking met Venezuela, Cuba en China om stemmen te "stelen”

De advocaten van de Amerikaanse president Donald Trump hebben op een persconferentie Joe Biden en de Democraten beschuldigd van een grootschalige samenzwering met “Venezuela, Cuba en misschien China” om zo stemmen van Trump te “stelen”. Over heel het land zijn er automatisch stemmen van Trump afgenomen via stemmachines waarmee geknoeid is, zo klonk het. Volgens Trumps advocaat Rudy Giuliani is Trump de duidelijke winnaar van de verkiezingen. 

39 reacties

 • Guido Pintens

  11 maanden geleden
  niét te begrijpen dat de die-hard fans van Trump hier blijven beweren dat hij toch nog zal winnen, en dat er "bewezen is" dat er gefraudeerd is in het voordeel van Biden. Ze weten zelfs hoé dat gebeurd is. Stel je voor! Eén punt is zeker, vanaf 20-01-2021 is Biden president, en kan Trump zich gaan verstoppen in een verdomhoekje, en afwachten hoe hij alle rechtszaken zal moeten proberen af te wenden. Geld heeft hij er niet voor
 • ivan de ridder

  11 maanden geleden
  Geen enkel bewijs voor fraude, wél aan de kant van de republikeinen die fake stembussen geplaatst hadden. Dominion heeft al een statement uitgebracht dat er GEEN stemmen verloren of gewijzigd werden. Hertellingen resulteren enkel in het voordeel van Biden. Trump en trawanten spelen toneel (drama) om de kiesmannen te overtuigen niet voor Biden te stemmen. PUNT
 • guido Bervoets

  11 maanden geleden
  Als er iemand is die het voor de democratische kiezers zeer moeilijk heeft gemaakt om hun stem uit te brengen in bepaalde staten was het wel Donald Trump zelf. En hij kreeg daarvoor veel steun van de Republikeinse partij en de nieuwe CEO die hij had aangeduid voor de Amerikaanse post die overal obstructies oplegden.
 • Victor OOMS

  11 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk dat ze zo iemand nog blijven verdedigen. Dit getuigt van hoe die advocaten zelf zijn, nog gevaarlijker dan hun baas.
 • Jeroen Custers

  11 maanden geleden
  Netflix-kijkers: House of Cards is toch echt wel over de top en niet meer geloofwaardigTrump: ho, wacht even, hou mijn flesje bruiner even vast...
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zat Nederlander onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Zat Nederlan­der onterecht in de cel voor moord? Na jarenlang zwijgen wordt naam van Belg geroepen in rechtszaal: “Dit kan je niet verzinnen”

  Onverwachte wending in een moordzaak in Nederland: tijdens de rechtszaak in hoger beroep rond de moord op Sven Prins (30), werd plots een naam geroepen van een mogelijk nieuwe verdachte. Het zou gaan om een man uit België. Dat meldt 1Limburg. Het Nederlandse gerecht bekijkt of de man iets te maken had met de fatale schietpartij in 2015. Drie mannen werden al veroordeeld voor de moord - één van hen mogelijk onterecht, zo blijkt nu. “Dit is zo’n bijzondere samenloop van omstandigheden. Dat is gewoon filmmateriaal.”