Rudy Giuliani.
Volledig scherm
Rudy Giuliani. © EPA

Trumps advocaat Rudy Giuliani is licentie kwijt in New York na leugens bij verkiezingen

Een gerechtshof in New York heeft de licentie ingetrokken van de raadsman van Donald Trump, Rudy Giuliani. De reden is de rol die hij speelde na de presidentsverkiezingen van 2020 in de Verenigde Staten.

5 reacties

 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Zou nog gerechtelijk vervolgd moeten worden voor zijn 'trial by combat' uitspraak. Deze 'advocaten' dachten dat ze toch zo onaantastbaar waren dankzij het imago van hun baas. Hopelijk komt de terugslag hard aan en kan ook Dominion zijn rechtszaken tegen Giuliani, Powell en Lindell winnen.
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Boontje komt om zijn loontje. Zo slim kan hij niet geweest zijn...
 • Linda Wellekens

  1 jaar geleden
  Nog een slachtoffer van Trump.
 • John Doe

  1 jaar geleden
  Gerechtigheid! Zou Trump hem nu helpen? Hem kennende, nee!
 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Jammer dat hij zich zo heeft laten manipuleren maar het is wat hij verdient. Hij was nochtans een goede burgemeester van New York. Wat een afgang!
 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  8

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.