REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump zit diep in de schulden en is volgens inlichtingendiensten zo een makkelijk doelwit voor omkoperij door buitenlandse spionnen

De Amerikaanse ex-president Donald Trump heeft meer dan één miljard dollar (828 miljard euro) schulden en moet binnenkort bij Deutsche Bank een lening van minstens 340 miljoen dollar (282 miljoen euro) aflossen. Zowel Amerikaanse als Europese inlichtingendiensten vrezen dat hij benaderd zal worden door buitenlandse spionagediensten om de geheime informatie waaraan hij de voorbije vier jaar werd blootgesteld, door te verkopen. Dat bevestigden bronnen aan Business Insider.

19 reacties

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Trump is een levensgevaarlijke gek die op de koop toe eigenlijk geen nagel heeft om zijn gat te krabben De man leeft puur op honderden miljoenen krediet die hij nooit zal kunnen terug betalen
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  The Donald had die schulden natuurlijk ook al tijdens zijn presidentschap en er waren via de Deutsche Bank connecties met oligarchen die rechtstreeks in verbinding stonden met het Kremlin. Dat kan sommige gekke beslissingen verklaren die hij nam in het Midden-Oosten die in het voordeel van de Russen uitdraaiden.
 • Willy Putters

  2 maanden geleden
  Met torenhoge schulden gaat men nog niet altijd failliet, dat is duidelijk te zien in voetbal kringen.
 • Annie Vancauteren

  2 maanden geleden
  Moeten we niet eerst aan ons eigen land denken. Dit lijkt juist helemaal failliet te gaan door deze regering. Eerst in eigen boezem kijken.
 • Roger Rymen

  2 maanden geleden
  Was dat al niet het geval vóór en na zijn verkiezing als president?
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York