President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © AP

Trump ziet voorsprong wegsmelten: “Plots duiken er overal stembiljetten op, heel vreemd”

Donald Trump noemt het "heel vreemd" dat zijn concurrent Joe Biden de leiding in een aantal sleutelstaten lijkt over te nemen. Een paar uur eerder leek de Amerikaanse president er nog relatief goed voor te staan. "Plots duiken er overal stembiljetten op en glippen die sleutelstaten één voor één weg", twittert hij.

45 reacties

 • Serge Surmont

  7 maanden geleden
  Die verkiezingen zijn een grote farse... Alles zal duidelijk worden binnen enkele dagen.
 • Christine Laevers

  8 maanden geleden
  In sommige staten moest er ook gestemd worden voor senatoren, sheriffs, gouverneur plus soms ook referenda. Pennsylvania mag legaal tellen tot vrijdag! Nevada ook. Dat kiessysteem is al meer dan twee eeuwen onveranderd en dateert uit een tijd van postkoetsen en paarden. Trump zal vechten tot de laatste snik. Zijn onschendbaarheid  vervalt bij verlies en dan wachten hem vele aanklachten.
 • hans voet

  8 maanden geleden
  De amerkanen krijgen de president die ze kiezen.Wij krijgen degene die we niet gekozen hebben.
 • Marc Vereecke

  8 maanden geleden
  Trump zal hem niet zomaar gewonnen geven maar Democraten zullen het er niet makkelijk mee hebben , dreigen en nog eens dreigen .... meer kan Trump niet en onbekwaam om nog 4 jaar de scepter te zwaaien en niets te verwezenlijken zoals de voorbije jaren .... enkel verdeeldheid en eigen belang ! Niet president-waardig !!!
 • Guy Van Becelaere

  8 maanden geleden
  Ben geen fan van de 2 kandidaten, zojuist beelden op tv en de verklaring van een kiezer die niet begrijpt dat er 3 stem biljetten bij hem in de bus vielen hij woont nochtans alleen, bleken kiesbrieven van de vorige bewoners te zijn , daar hangt dus wel een geurtje aan !!