AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump zegt dat hij “compleet negatief” heeft getest op corona: “Lijkt erop dat ik immuun ben”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een interview aan Fox News gezegd dat hij nu ‘immuun’ lijkt te zijn voor Covid-19. Later liet hij in een audiobericht aan fans optekenen dat hij “compleet negatief” heeft getest op het coronavirus. De president testte negen dagen geleden positief en belandde ook in het ziekenhuis. De arts van het Witte Huis, dokter Sean Conley, heeft nog niet gezegd dat Trump negatief zou getest hebben, noch sprak de arts over immuniteit. Er werden geen nieuwe officiële statements over de gezondheid van de president uitgebracht. 

24 reacties

 • Tony Dubois

  9 maanden geleden
  Die man heeft nooit corona gehad. Een verkiezingsstunt die hem nu zogezegd onsterfelijk maakt dit is zijn doel.
 • Martin Meuris

  9 maanden geleden
  Die man doet niks anders dan onzin uitkramen en dan vinden sommigen die goed!
 • Ronny Gyles

  9 maanden geleden
  Die Amerikanen zijn zo mogelijk nog meer gebrainwashed dan de Russen, komt er nog bij dat deze gekken nog ongestraft met wapens mogen rondlopen ook! We hebben al gezien tot welke taferelen dit kan leiden. Europa zou Amerikanen moeten weigeren aan de grenzen, en toch zeker de gewapende, gewoon als statement dat zulke zaken echt niet ok zijn.
 • david Willems

  9 maanden geleden
  Fijn voor hem lach de doden nog meer uit niemand is immuum voor dit virus allez mss een paar maar deze orange man zeker niet of hij heeft al een experimenteel vaccin wat me niet zou verwonderen
 • MARC VAN BUGGENHOUT

  9 maanden geleden
  Die is echt niet meer normaal.
 1. Dow-Jones voor het eerst boven de 35.000 punten

  Dow-Jones voor het eerst boven de 35.000 punten

  Alle drie de grote beursgraadmeters in New York zijn vrijdag op records gesloten. Beleggers waren optimistisch gestemd omdat bedrijven deze cijferperiode over het algemeen goede resultaten overleggen. Ze lieten hun stemming zelfs niet verpesten door een wat tegenvallend cijfer over de bedrijvigheid van de Amerikaanse dienstensector of het toenemende aantal coronabesmettingen in veel landen door de Deltavariant van het coronavirus. De Dow-Jonesindex ging voor het eerst boven de 35.000 punten.
 2. Vicepresidentskandidaten debatteren beleefd en hoffelijk: “Vlieg stal de show. Dat zegt genoeg”
  PREMIUM

  Vicepresi­dents­kan­di­da­ten debatteren beleefd en hoffelijk: “Vlieg stal de show. Dat zegt genoeg”

  Als er geen vlieg geland was op het hoofd van Mike Pence, zouden we wellicht nu al vergeten zijn dat ook de Amerikaanse vicepresidentskandidaten met elkaar gedebatteerd hebben. Toch zagen professor Bart Kerremans en onze correspondente Greet De Keyser dit keer wel een zeer hoffelijk debat, in tegenstelling tot de chaos van vorige week toen Donald Trump met zijn rivaal in de clinch ging.
 3. Greet De Keyser over haar bizarre 20ste jaar in de VS: “Néé, dit is geen circus. Het gaat wel om de president van Amerika, hé”
  PREMIUM

  Greet De Keyser over haar bizarre 20ste jaar in de VS: “Néé, dit is geen circus. Het gaat wel om de president van Amerika, hé”

  Ze woont en werkt 20 jaar in de Verenigde Staten, maar het voelt niet als een feestjaar voor journaliste Greet De Keyser (57). "Ik vind het bovenal een horrorjaar", zegt ze. Durf de Amerikaanse verkiezingen bij haar ook geen 'circus' te noemen met hoofdrolspelers die uit hun rol vallen of 'clowns' die als waarheid verpakte moppen tappen over corona en bleekwater. "Ik begrijp waarom mensen dat zeggen, maar ik heb het er moeilijk mee."