REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump woedend over boek: "Vol leugens en bronnen die niet bestaan"

President Trump is woedend over de nakende publicatie van Fire and Fury, een controversieel boek over zijn eerste jaar in het Witte Huis. "Het is een boek vol leugens, verkeerde interpretaties en bronnen die niet bestaan", fulmineert de Amerikaanse president op Twitter. De publicatie van het nieuwe boek is vooruitgeschoven naar vandaag. 

25 reacties

 • Pete Schoonhuys

  5 jaar geleden
  'Sexschandalen die kant noch wal raken...'? Er bestaat een interview op band waarop hij ligt op te scheppen over zijn sexuele escapades... Zelfs dit feit is te moeilijk om door te dringen bij sommigen.
 • Werner Cammerman

  5 jaar geleden
  Ik geloof Trump, Hij zit in een hetze die niet te stoppen is, Sexschandalen die kant noch wal raken, verdacht makerijen. Jaloezie om dat hij het toch waarmaakt.verzinsels, enz;
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Bronnen die niet bestaan? Bestaan Bannon en Walsh dan niet, om er maar twee te noemen? Allebei conservatief en (extreem)rechts, dus toch wel onverdachte bronnen, en niks "hearsay"! 200 medewerkers geïnterviewd: die liegen niet allemaal, hé! En zoals zovelen hier zeggen: waarom is Trump zo ziedend als het allemaal verzinsels zijn?
 • Christina Van Dyck

  5 jaar geleden
  Trump denkt dat hij onaantastbaar is, gevaarlijke kerel met kinderachtige kuren.
 • Rik Tytgat

  5 jaar geleden
  Na de doortocht van orkaan Trump zal het voor de Amerikanen puin ruimen worden over gans de wereld.
 1. Vlammende ruzie tussen Trump en ex-adviseur Bannon: "Verraad, rotzooi, verstand verloren"
  Buitenland

  Vlammende ruzie tussen Trump en ex-adviseur Bannon: "Verraad, rotzooi, verstand verloren"

  De vroegere chef-strateeg van de Amerikaanse president Donald Trump, Steve Bannon, haalt zwaar uit naar de oudste zoon van de Republikeinse bewoner van het Witte Huis, Donald Trump jr (40). In een volgende week te verschijnen boek noemt Bannon een ontmoeting van deze laatste met een Russische advocate tijdens de verkiezingsstrijd van 2016 "verraad, onpatriottisch en rotzooi". Trump lijkt zelf volledig afstand te nemen van zijn ex-adviseur: "Hij heeft zijn verstand verloren," klinkt het.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. 5 kinderen verdwalen in riool in New York, brandweer deelt opvallende 911-audiofragmenten van redding: “Roepen, jongens! Ze horen jullie!”

  5 kinderen verdwalen in riool in New York, brandweer deelt opvallende 911-audiofrag­men­ten van redding: “Roepen, jongens! Ze horen jullie!”

  Vijf Amerikaanse kinderen hebben in Staten Island, New York, een veel groter en spannender avontuur dan gewenst beleefd. Of beter... ónder Staten Island. De vijf jongens waren al spelend in een tunnel gekropen en steeds verder op ontdekking gegaan, maar raakten totaal verdwaald. Gelukkig konden ze na ongeveer een halfuur gered worden. De brandweer van New York deelde opvallende audiofragmenten van het 911-telefoontje tussen één van de kinderen en een dispatcher. “Wáár zitten jullie vast?!”