Donald Trump gaat aan boord de Air Force One.
Volledig scherm
Donald Trump gaat aan boord de Air Force One. © REUTERS

Trump wil woensdag allesbehalve een onopvallend vertrek: saluutschoten, muziekkapel en aanhangers aan Air Force One

Als Donald Trump woensdagochtend de deur van het Witte Huis achter zich toetrekt, wil hij allesbehalve een onopvallend vertrek. Op de luchtmachtbasis waar de Air Force One klaarstaat, verlangt hij een afscheidsceremonie met militair eerbetoon. Trump denkt aan saluutschoten, de  muziekkapel, een rode loper en zelfs aanhangers, stellen ingewijden tegenover Reuters en Associated Press

47 reacties

 • Leonarda Van Opbroecke

  2 maanden geleden
  We zullen de af- of aanwezigheid wel zien op 21/1 . Trump is een interessant mediafiguur dat makkelijk de "boekjes" vult. Schrijvers geven hun fantasie soms wel de vrije loop zodat fictie en realiteit soms moeilijk te herkennen is. De media zal hem nog missen. Biden zal fake berichtgevingen over hem niet toestaan.
 • guido Bervoets

  2 maanden geleden
  Correctie - de Amerikaanse staatsschuld bedraagt nu 28,11 duizend miljard. Toen Donald Trump in 2017 begon was dat nog 19,95 miljard dollar. Ze is dus op vier jaar tijd met 8,2 duizend miljard gestegen. Hallucinant. The Donald is erin geslaagd om op 4 jaar tijd de staatsschuld met 29% te doen toenemen. Daar rept hij natuurlijk met geen woord over.
 • Christine Laevers

  2 maanden geleden
  Geeft hem toch zijn 21 saluutschoten! Gratis hé, want hij betaalt zijn rekeningen niet. Trump is trouwens een echo geworden: voor de ene een voorbeeld en een boegbeeld, voor de andere een vier jaar lang durend trauma. Als hij zijn memoires zal LATEN schrijven, wordt dat gegarandeerd een beststeller, gekocht door tegenstanders en aanhangers.
 • Danny Steritmis

  2 maanden geleden
  Voor een verhuis zou een vlucht met DHL gepaster zijn.
 • Roger Declercq

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat men er voor zorgt dat hij het land niet kan verlaten, anders zal hij nooit voor de rechter kunnen verschijnen.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king