President Trump op het Truman balkon van het Witte Huis.
Volledig scherm
President Trump op het Truman balkon van het Witte Huis. © REUTERS

Trump wil voor aanhangers spreken bij Witte Huis, 2.000 mensen uitgenodigd

De Amerikaanse president Donald Trump verzamelt vandaag aanhangers bij het Witte Huis, voor zijn eerste optreden in het openbaar sinds zijn besmetting met het coronavirus. Hij wil spreken bij "een vreedzaam protest voor recht en orde", op de zuidelijke tuin, zo heeft het Witte Huis gemeld. Volgens Amerikaanse media zijn 2.000 mensen uitgenodigd. Trump zou zich tot hen wenden op een balkon. 

7 reacties

 • Kees Huls

  1 jaar geleden
  Exact dezelfde plek waar hij en veel van zijn medewerkers 2 weken geleden besmet raakten. Hoe zo kan het in de open lucht geen kwaad. Grote hoek af van deze egoïst.
 • Julien Tijtgat

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe die man kan liegen,volgens mij heeft hij zelfs geen covid gehad,en was het hem enkel te doen om in de belangstelling te staan.Ik hoop dat Biden de verkiezing wint,dat zal in ieder geval toch beter zijn dan Trump.
 • Dumon Christiana

  1 jaar geleden
  Hij begint nu al te denken dat hij de Paus is.
 • Carla Van Geel

  1 jaar geleden
  Trump geraakte er door "grensverleggend" narcistisch gedrag en taal beïnvloeding omdat in crisis tijden de burgers die een houvast zoeken daarin zien wat er in feite niet te zien is: het "wishful thinking" krijgt de overhand. Wanneer dan het "idool" door wat dan ook de zwakte weergeeft is de "verblindende" glans eraf en het verhaaltje is uit.
 • Rudo Van Leuven

  1 jaar geleden
  Eigenlijk is het niet te verbazen dat hij de virussen aantrekt. Met zo'n grote mond...