President Donald Trump en zijn voormalige topadviseur Steve Bannon. Die laatste haalde uit naar Trump Jr. omwille van een ontmoeting met een Russische advocate en ook zou hij Ivanka Trump "oliedom" hebben genoemd.
Volledig scherm
President Donald Trump en zijn voormalige topadviseur Steve Bannon. Die laatste haalde uit naar Trump Jr. omwille van een ontmoeting met een Russische advocate en ook zou hij Ivanka Trump "oliedom" hebben genoemd. © AFP

Trump wil publicatie van omstreden boek over Witte Huis verhinderen

Volgens verschillende media proberen advocaten van president Donald Trump te verhinderen dat het omstreden boek - over hoe het er in het Witte Huis aan toegaat sinds Trump president is - dinsdag in de winkelrekken komt. Bovendien dreigen de advocaten ook met gerechtelijke stappen tegen ex-adviseur Steve Bannon voor diens kritische uitlatingen in 'Fire and Fury: Inside the Trump White House'.

33 reacties

 • Diana De Wit

  5 jaar geleden
  er zullen dan zeker en vast wel waarheden instaan! De grote Trump die alles groter heeft zal plots kleine Trump worden met alles kleiner...... hahaha
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Getuigenissen van Bannon (en andere intimi) kan je écht niet afdoen als "speculatie, roddels en "hear-say" zonder bewijzen". Het valt trouwens op dat Trump het nu, voor één keer, niét heeft over "fake news".
 • Sharon Debeul

  5 jaar geleden
  Als het niet strookt met de visie van rechts, dan moet het wel van links komen, ook al komt het van zelfs extreem rechts.
 • Ghislain Geerts

  5 jaar geleden
  Jos Robben het komt wel van extreem rechts , hoe gaat dat spreekwoord al weer waar rook is......... Wat is er gebeurt tussen Bannon en Trump .
 • André Gijbels

  5 jaar geleden
  In de politiek maken ze u of ze kraken u