Ex-president Donald Trump.
Volledig scherm
Ex-president Donald Trump. © REUTERS

Trump wil niet dat Republikeinen zijn naam en beeltenis nog gebruiken, ex-president zal campagne voeren tegen herverkiezing Republikeinse senator

Oud-president Donald Trump wil niet meer dat de Republikeinse partij zijn naam en beeltenis gebruikt voor het werven van fondsen en het verkopen van partij-artikelen. Hij heeft zijn advocaten brieven van die strekking laten sturen aan de drie belangrijkste fondsenwerf-comités binnen de partij, melden Amerikaanse media.

47 reacties

 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  Trump wordt liefst als gouden kalf aanbeden, zoals op de CPAC conventie. Een evenement waar hij zoals gewoonlijk veel te laat is komen opdagen en bleef ratelen over zijn goddelijke onfeilbaarheid. Hij heeft zeker ook goede dingen gedaan, maar neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor zaken die faliekant foutlopen. Integendeel, volharden in de dwaasheid.
 • Sylvain Helsen

  1 maand geleden
  De Trump-fondsen worden op dit eigenste ogenblik vermoedelijk aangewend om een uitgebreide smeercampagne te financieren tegen de gouverneur van New York die zich nu moet verdedigen tegen de aantijgingen van drie zogenaamd onschuldige slachtoffers die in werkelijkheid wellicht onder één hoedje spelen met de voormalige deepfake president die zelf zeker niet zal terugschrikken om zulke figuren met hoge bedragen om te kopen om deze te bewegen tot het verkopen van de grootste onzin
 • Björn Van den Brulle

  1 maand geleden
  Ik raad jullie aan om impeachment dag 4 te bekijken om eens te zien hoe corrupt de democraten wel zijn
 • Jean West

  1 maand geleden
  Als hij dit niet mag waarom voetballers dan wel? Yves Van Rossem een groep of zanger kan geen verbod opleggen om hun muziek te gebruiken. Ook in België zolang je Sabam betaald speel je van gelijk welke Artist of groep muziek.
 • guido Bervoets

  1 maand geleden
  Dat krijgen de Republikeinen dan als dank om hem vier jaar lang de handen boven het hoofd te houden en hem bij twee impeachments zijn vel te redden. In return zijn ze ook nog eens de senaat, het Huis en het presidentschap verloren. Dank U wel grote oranje leider.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"