AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump was veel zieker na coronabesmetting dan Witte Huis deed uitschijnen: “Op randje van beademing”

De toenmalige president Donald Trump was in oktober zieker door corona dan publiekelijk werd toegegeven. Het zuurstofniveau in zijn bloed was op een bepaald extreem laag en daar kwamen nog eens ernstige longproblemen bovenop. Dat zeggen vier medewerkers aan de New York Times. Twee mensen uit zijn directe omgeving dachten dat Trump kunstmatig zou moeten worden beademd.

16 reacties

 • karel dillen

  10 maanden geleden
  Ik geloof ook helemaal niets van zijn covidbesmetting maar het was wel een knappe publiciteitsstunt waar de o zo naïeve trumpaanhangers wel heel gemakkelijk intrapten
 • Pablo Rodriguez

  10 maanden geleden
  HUGO COOLSAET : echt ? Denk jij echt zo over mensen ? Het is zijn entourage die over Trump beslist , het zijn zij die hem informeren, Trump is een marionet, hij doet wat hem gezegd werd, bovendien werd hij effectief behandeld met een zeer gevaarlijke mix aan medicijnen, mensen die deze behandeling kennen zagen de nevenverschijnselen in het gedrag van Trump, hij moest op de been blijven, had Trump het toen niet gehaald was dat een enorme catastrofe geweest voor USA.
 • marcel lion

  10 maanden geleden
  Liegen kon hij als de beste zo speelt hij ook golf
 • Hugo COOLSAET

  10 maanden geleden
  Van die man en zijn omgeving moet je dus niets geloven. Hij kan evengoed niets gehad hebben, maar om te tonen dat Covid-19 niet ernstig is heeft hij zich even ziek gemeld en een wonderbaarlijke genezing ondergaan.
 • Christophe Moser

  10 maanden geleden
  Ik geloof er niks van, toen niet en nu niet. Allemaal show want dat is het enigste waar ze ginder in geloven.