Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Trump: "Waarom komen al die mensen uit klotelanden naar hier?"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich tijdens een gespannen vergadering met Republikeinse en Democratische senatoren denigrerend uitgelaten over een aantal Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador. "Waarom komen al die mensen uit klotelanden (letterlijk: shithole countries) naar hier?", zou de president volgens The Washington Post en persbureau AP gevraagd hebben. The Wall Street Journal bericht daarnaast dat Trump beweert dat hij "een goede relatie" heeft met Kim Jong-un, al weigert de president te zeggen of hij al ooit met de Noord-Koreaanse dictator gesproken heeft.

167 reacties

 • Elisabeth Van Der Hauwaert

  5 jaar geleden
  Groot gelijk heeft hij! Wat voor een meerwaarde hebben ze? Van royale uitkeringen leven op kosten van de belastingbetalers, hun oorlogstoestanden naar daar verhuizen, hun cultuur importeren en opdringen. Om maar te zwijgen over de verloedering en verpaupering...
 • piet devlieger

  5 jaar geleden
  Er zijn hier duidelijk heel veel mensen die over heel veel geld beschikken en die liefhebber en promotor zijn van immigratie. De meesten onder ons kunnen zich echter die luxe niet permitteren. Het is niet omdat er al immigratie geweest is dat men die nu ongebreideld kan toelaten - we kunnen het ons gewoon niet veroorloven om nog meer het OCMW van de wereld te spelen.
 • Jan Vanachter

  5 jaar geleden
  Trump heeft overhoop van gelijk, misschien ook een cordon rond doen.
 • daniel moniez

  5 jaar geleden
  trump heeft dubbel en dik gelijk, in die arme landen zijn rijk aan grondstoffen, waarom zijn die leiders niet vervolgd,voor misdaden tegen hun mensen?????kapitalisme first..................foei
 • Lucas De groot

  5 jaar geleden
  Bij ons komen die niet, die zitten hier al.Hier woont ene al 20 jaar in ons straat in die 20 jaar nooit gewerkt.Rijd wel alle jaren mee een andere auto.