Volledig scherm
© REUTERS

Trump vraagt in afscheidsspeech om “te bidden” voor Biden-administratie

De Amerikaanse ontslagnemende president Donald Trump roept de Amerikanen op om te bidden voor het succes van zijn opvolger Joe Biden. Dat zegt hij dinsdag tijdens zijn afscheidsrede, een dag voor de eedaflegging van Biden. 

10 reacties

 • Etienne De Pauw

  1 maand geleden
  Bekijk eerst eens de volledige bijna 20 minuten durende afscheidsspeech voor je (ver-)oordeelt! Hier zie je beslist geen “halve gek” noch een verslagen doch juist zeer strijdvaardig iemand. Geen wonder dat die, ondanks alles, zo veel aanhangers heeft. Ik ben geen fan, maar oordeel liever zelf.
 • dirk declercq

  1 maand geleden
  Triestige man.
 • DIRK RASSCHAERT

  1 maand geleden
  Huichelarij ten top ?
 • Peter Van de Velde

  1 maand geleden
  Dat er zovele coronadoden zijn kan Trump niet verweten worden. Geen enkel land, geen enkel leider heeft er voor kunnen zorgen zijn volk te beschermen tegen corona. China ook niet, tenzij de mensen achter slot en grendel te zetten. Biden zal het wondermanneke niet worden. En toegeven dat hij toch het lef had om met N Korea te gaan onderhandelen tijdens de benepen situatie met hun kernwapens. Iemand afbreken is toch o zo makkelijk...
 • Dirk Schautteet

  1 maand geleden
  Denk dat die gek nog gekker gaat doen. Deze show is belangen nog nt over.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo