President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © Photo News

Trump voelt zich “down” terwijl Biden langzaam inloopt in cruciale staten

Volgens een bron van de Amerikaanse nieuwszender CNN zou president Donald Trump zich “down” voelen nu Biden een inhaalbeweging heeft ingezet bij het tellen van de kiesbrieven in enkele van de overgebleven swingstaten die de verkiezing zullen bepalen.

17 reacties

 • Theo Schuermans

  9 maanden geleden
  Ik denk ook dat hij best de nederlaag erkend, maar hij heeft van in het begin geen kans gehad, hij deed altijd wel iets verkeerd.
 • ivan de ridder

  9 maanden geleden
  Trump heeft een bankrekening in China, zijn dochter doet zaken aldaar. Dus veel kans dat hij gaat vluchten naar Amerika's 'grote vijand'. Zou dat niet de ultieme ironie zijn?
 • Christine Laevers

  9 maanden geleden
  Trump kan alleen nog rekenen op de harde kern Trumpisten die denken dat ze pioniers zijn omringd door indianen. Die tijd is echter al lang voorbij. HIj en zijn familie kunnen asiel aanvragen in Venezuela of ergens in Afrika bij een of andere dictator. Eric Trump kan goed jagen en vissen. Er is hoop voor hen.
 • Marc Van Loo

  9 maanden geleden
  Cry baby !! pak je verlies en ga verder!
 • E Peeters

  9 maanden geleden
  Trump gaat verliezen want zelf met vals spelen gaat hij het niet kunnen halen. Voor diegene die niet begrijpen hoe Biden in Pensylvania zo een inhaalbeweging kan doen. Informeer u op een goeie manier en niet enkel op wat Trump zegt want dat zijn toch maar leugens. Ruraal PA heeft gestemd op verkiezingsdag en stemde hoofdzzakelijk Trump. Dat is echter niet het merendeel van de bevolking. Dat zijn de grote steden en die stemde per brief en die worden nu geteld! met masaal Biden stemmers (+80%)
 1. OVERZICHT. Extreem nipte tussenstand in cruciale staat Georgia, verschillende klachten van Trump al verworpen

  OVERZICHT. Extreem nipte tussen­stand in cruciale staat Georgia, verschil­len­de klachten van Trump al verworpen

  Volgens sommige media staat Joe Biden op slechts zes kiesmannen van het Amerikaanse presidentschap. Andere bronnen -zoals New York Times waar wij onze kaart op baseren- blijven iets voorzichtiger en zetten hem op 17 kiesmannen van het Witte Huis. Maar hoe dan ook is na vorige nacht nog duidelijker dat hij de winst binnen handbereik lijkt te hebben. In de cruciale staat Georgia staat hij nog minder dan 10.000 stemmen achter op Trump en in Pennsylvania minder dan 80.000. Het campagneteam van Trump stapt in verschillende staten naar de rechter, maar verschillende klachten werden intussen al afgewezen.