Ex-president Donald Trump passeerde op 15 februari in West Palm Beach (Florida) langs tientallen van zijn aanhangers (zie onder).
Volledig scherm
Ex-president Donald Trump passeerde op 15 februari in West Palm Beach (Florida) langs tientallen van zijn aanhangers (zie onder). © AFP

“Trump vindt zichzelf aannemelijke presidentskandidaat in 2024”

Ex-president Donald Trump gaat volgens de nieuwssite Axios zondag in een toespraak in Orlando zichzelf “een aannemelijke presidentskandidaat” voor de Republikeinse partij noemen. 

19 reacties

 • ivan de ridder

  6 dagen geleden
  Sinds Trump af is, regent het ook niet voortdurend massa bijeenkomsten waar afstand houden en mondmaskers in het belachelijke getrokken worden. Laat staan de mensen die speciaal daarvoor het vliegtuig namen en dan nog eens andere regio’s gingen besmetten of het virus mee terug brachten. Een meer rationeel beleid gebaseerd op feiten en niet het ‘instinct van een zelfverklaard stabiel genie’ is een verfrissing. Hypocrisie ten top dat NU Biden afgerekend wordt voor de puinhoop van zijn voorganger.
 • Aline Mouwen

  1 week geleden
  Die man is gewoon hopeloos .die wil gewoon in het middel punt van de belangstelling staan. Ze moeten die grondig na zien.en een ding nog.geef hem niet zoveel aandacht. Daar wordt die mega gek van.waarom hebben de mensen in godsnaam er zo bang van.dat zo ik wel eens willen weten.
 • Kees Huls

  1 week geleden
  @Kai Rombouts. Sinds Biden president is, is het aantal nieuwe besmettingen met bijna 80% afgenomen omdat er eindelijk serieus ingegrepen werd. Dat er nog 50000 doden bijgekomen zijn sinds 20/01 is het na-ijleffect van Trumps "aanpak."
 • imke de meester

  1 week geleden
  nogal logisch Kai, het is niet omdat Trump weg is dat corona ook weg is , Trump is de oorzaak van de vele doden door corona in Amerika , hij heeft de pandemie nooit ernstig genomen en nu zou Biden volgens u dat moeten oplossen wat er al die tijd verkeerd is gegaan, men kan geen ijzer breken met de handen, Trump heeft het zo ver gebracht dat de gezondheidsverzek. werden afgeschaft, Biden bracht ze terug in orde, wees eens realistisch man, Rome werd ook niet op 1 dag gebouwd, of wel soms ?
 • nicole desseyn

  1 week geleden
  Natuurlijk gaat hij dat doen maar of het zal lukken? Hij zal in ieder geval goed in de gaten gehouden worden
 1. Ook vandaag onderzoek bij woning van Antwerpse Sandra H., verdacht van moord op Ichelle (29)
  Zeeuws-Vlaanderen

  Ook vandaag onderzoek bij woning van Antwerpse Sandra H., verdacht van moord op Ichelle (29)

  De Nederlandse politie heeft vandaag voor de tweede dag op rij onderzoek gedaan in en om de woning van de naar Zeeuws-Vlaanderen uitgeweken Antwerpse Sandra H. (44) in Aardenburg, op een zucht van Damme. De vrouw wordt verdacht van de moord op de Zeeuwse Ichelle van de Velde (29), die maandenlang vermist was. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) gaat het om ‘nader sporenonderzoek’. Ook in de winkel van de verdachte is onderzoek gedaan.
 2. Trump zit diep in de schulden en is volgens inlichtingendiensten zo een makkelijk doelwit voor omkoperij door buitenlandse spionnen

  Trump zit diep in de schulden en is volgens inlichtin­gen­dien­sten zo een makkelijk doelwit voor omkoperij door buitenland­se spionnen

  De Amerikaanse ex-president Donald Trump heeft meer dan één miljard dollar (828 miljard euro) schulden en moet binnenkort bij Deutsche Bank een lening van minstens 340 miljoen dollar (282 miljoen euro) aflossen. Zowel Amerikaanse als Europese inlichtingendiensten vrezen dat hij benaderd zal worden door buitenlandse spionagediensten om de geheime informatie waaraan hij de voorbije vier jaar werd blootgesteld, door te verkopen. Dat bevestigden bronnen aan Business Insider.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht