Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump verliest beroepsprocedure tegen vrijgave van zijn belastingaangifte

De Amerikaanse president Donald Trump kreeg vandaag van de rechter ongelijk in de beroepsprocedure die hij had ingesteld tegen een dagvaarding waarin het Huis van Afgevaardigden zijn financiële informatie opvraagt bij zijn boekhoudfirma. 

22 reacties

 • Lieven De Bruyn

  2 jaar geleden
  Beste Jozef Hendrik, Obama heeft in 8 jaar nog geen 100 rechters benoemd. Deze werden trouwens mee goedgekeurd door de republikeinen. Aan het einde kon hij normaliter een supreme court rechter benoemen maar de republikeinse top blokkeerde dit en stelden dus een post. Trump zit na 3 jaar al aan 160 waarvan velen door de bestaande rechtersgilde (partij neutraal) als onbekwaam of veel te onervaren werden bestempeld. Heel jonge ook, zodat de Trump-indoctrinatie nog heel lang zal voelbaar zijn.
 • Jozef Hendrickx

  2 jaar geleden
  Mijnheer de ridder was er dan wel een balans toen Obama de meeste rechters had aangesteld .
 • Eddy Vermeulen

  2 jaar geleden
  Die man heeft nog nooit één dollarcent belasting betaald.
 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  Marc Van Cauter: gratis voor niks? Terwijl alleen al zijn tripjes naar Mar-a-Lago en zijn golfresorts de belastingbetaler al meer dan het honderdvoudige van zijn loon gekost hebben? Om nog niet te spreken over alle onkosten voor de (zaken)reisjes van zijn kinderen en de inkomsten van de buitenlandse missies in de Trump-hotels en resorts.
 • Amalia Lima

  2 jaar geleden
  Als Trump niks te verbergen heeft waarom geeft hij zijn belasting belasting niet aan??Waarom spendeert hij zo veel geld om dat tegen te houden???Trump stinkt zo erg dat men kan het hier in België voelen. En de mensen die hem steunen zijn blind!!
 1. Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm
  Play

  Auto stopt nipt voordat hangbrug heen en weer wordt geslingerd door storm

 2. 'Spidercat' springt van vierde verdieping en ontsnapt zo aan brand
  Play

  'Spidercat' springt van vierde verdieping en ontsnapt zo aan brand