Donald Trump en Michael Flynn
Volledig scherm
Donald Trump en Michael Flynn © AFP

Trump verleent gratie aan voormalig veiligheidsadviseur Michael Flynn

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn voormalige nationale veiligheidsadviseur Michael Flynn gratie verleend. Flynn zit in de gevangenis sinds hij heeft bekend dat hij tegen de federale politiedienst FBI heeft gelogen toen die onderzoek deed naar Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016.

8 reacties

 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  De opdrachtgever van de contacten van Flynn met de Russen heeft de macht om zijn poulain gratie te verlenen. 
 • Vit Ruvianman

  2 maanden geleden
  Criminelen en corrupte sujets worden beschermd door een corrupte crimineel die de presidentsstoel via strafbare feiten heeft veroverd. Nu nog zichzelf snel gratie verlenen en hij kan blijven golfen ipv terecht opgesloten te worden... Mooie democratie daar in bananenrepubliek Nr 1
 • Stijn Van Keer

  2 maanden geleden
  Als je ziet hoe de (Democratische) rechter het dossier van Flynn behandelt, is dit de enige oplossing. De openbare aanklager heeft zelf aan de hand van nieuw bewijsmateriaal aan die rechter gevraagd het vonnis te annuleren omdat inderdaad blijkt dat het FBI Flynn erin geluisd heeft. De acties van rechter Sullivan zijn nog een pak erger als de recente uitspraken van Luc Hennart in Brussel.
 • Karel Tichmann

  2 maanden geleden
  Deze volle gratie verklaring van Michael Flynn is uitstekende beslissing, maar gezien de corruptie die we hebben gezien bij de rechterlijke macht en meerdere overheidsinstanties die tegen generaal Flynn zijn geëxecuteerd, moet deze vervolging eindigen. Rusland was niet het grote probleem, maar deze corruptie bij de FBI en de DOJ om Trump te vangen, zijn al meer dan 10 jaar een nationale schande.
 • Marie Vanakker

  2 maanden geleden
  Ach ja het systeem leent zich ertoe. Het systeem had er natuurlijk op gerekend dat er telkens een eerbaar man in die stoel zou zitten maar dat is soms toch al even anders uitgedraaid. Het hele gratie systeem zou ook niet door 1 man mogen gebeuren.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"