Volledig scherm
© REUTERS

Trump verdedigt nieuwe CIA-directeur: "Onder vuur omdat ze te hard optreedt tegen terroristen"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag zijn steun uitgesproken voor Gina Haspel, die als eerste vrouw ooit de buitenlandse geheime dienst CIA moet leiden. Trumps blijk van steun komt er nadat er in de Amerikaanse media berichten waren opgedoken over een mogelijk terugtrekking van Haspel, omdat ze vreest in de Senaat hard te worden aangepakt over haar rol bij omstreden ondervragingstechnieken van de CIA.

7 reacties

 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Die Blauwe Golf in november kan je 100% vergeten.
 • MICHELINE GEVERS

  3 jaar geleden
  Trump blijf toch nog kandidaten vinden om zijn duiventil terug te bevolken. Maar het gaat van slecht naar slechter. Hoelang zal deze aanblijven. Heeft hij nog veel reserves?
 • MICHELINE GEVERS

  3 jaar geleden
  Als President Trump iemand steunt kan je er zeker van zijn dat er iets niet 100% zuiver is. Folteren? Ik dacht dat dat alleen de terroristen en Israel deden. Maar onder Trump zal alles wel weer mogen. Deze president leeft buiten de wereld en toch denk hij dat hij alleen de wereld is. Vuil spel al van voor zijn verkiezing. Schandvlek op de beschaving
 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Niets mis met het terrorisme en bewezen terroristen hard aan te pakken. Wel héél veel mis met het martelen van verdachten!
 • Jommeke Will

  3 jaar geleden
  Te hard tegen terroristen ... kan dit ?
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl