Volledig scherm
© AFP

Trump valt Kamala Harris aan tijdens rally: “Ze komt langs de achterdeur”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft tijdens een campagnerally in Mosinee, Wisconsin nog eens de running mate van zijn Democratische uitdager Joe Biden onder vuur genomen. Volgens Trump mag vicepresidentskandidaat Kamala Harris niet de eerste vrouwelijke president worden. “Dit is niet wat de mensen willen. Ze komt langs de achterdeur.”

  1. Deze trekpleisters werden overspoeld door toeristen voor de pandemie, maar nu is alles anders: “Hier hangt weer de sfeer van de nineties”

    Deze trekpleis­ters werden overspoeld door toeristen voor de pandemie, maar nu is alles anders: “Hier hangt weer de sfeer van de nineties”

    Voor de pandemie kreunden heel wat reisbestemmingen onder het massatoerisme. Maar toen kwam het coronavirus en nu kan het contrast niet groter zijn. Van overvolle attracties naar de troosteloze leegte. Reisverboden, quarantaines en landelijke lockdowns dwingen de toerist om thuis te blijven. Hoe moet het nu verder met deze eens zo bruisende toeristische trekpleisters? Zo zien zij de toekomst.