Volledig scherm
© AFP

Trump: uitspraken tijdens bestorming Capitool waren “volledig gepast”, “25ste amendement vormt nul bedreiging”

De Amerikaanse president Donald Trump, die onder druk staat om op te stappen nadat zijn aanhangers vorige week het Capitool bestormden, zegt dat er “enorm veel woede" is over de afzettingsprocedure die tegen hem werd opgestart, maar hij wil geen geweld, zei hij vandaag aan journalisten op een legerbasis in Maryland. Zijn opruiende toespraak die hij woensdag eerder op de dag gaf, was volgens de president “volledig gepast”.

41 reacties

 • Jeroen Beckers

  1 maand geleden
  De slechtste president ooit zegt geen woord...over de 5 doden die vielen. Dat interesseert hem dan ook geen bal, of het nu aanhangers zijn of niet. Het is altijd de fout van een ander. De man wiens vier jaar aan elkaar hingen van leugens, haatzaaierij en extreem populisme bracht de USA bijna aan de rand van de afgrond. Z'n grote vriend Poetin geniet intussen.
 • karel dillen

  1 maand geleden
  Als er iemand is die het land schade heeft aangebracht is het Trump. Nog een week en we zijn ervan af, zucht
 • dat komt ervan .

  1 maand geleden
  @ Jan Vanden Berghe. Als men een account neemt bij bijvoorbeeld Twitter moet je je akkoord verklaren met de algemene voorwaarden. En die moet je eens lezen. Daar staan nu eenmaal voorwaarden. En als die geschonken worden is het normaal dat men uitgesloten wordt.
 • koenraad decapmaker

  1 maand geleden
  De tegenstanders van Trump zijn gehersenspoeld na een heksenjacht van 4 jaar. Als men niet op het paadje loopt van politieke correctheid zijn blijkbaar alle middelen toegestaan. Voor die meute volgers en de media is hun waarheid blijkbaar de enige juiste waarheid. In België idem. De 2 grootste partijen buitenspel gezet en een Premier van de 7de partij.
 • Eric Leysen

  1 maand geleden
  Of hij geschikt is als president laat ik in het midden, maar een CEO van een bedrijf die bepaalt wat en wie er wel of niet op sociale media berichten post kan helemaal niet. Degenen die dat normaal vinden kunnen zich beter voorbereiden op een leven zoals in bvb Noord-Korea waar staat en grote leider voor zijn bevolking denkt en beslist.Een schande voor de vrije meningsuiting is het,maar dat geldt niet voor linkse oproerkraaiers natuurlijk,die doen lustig verder met goedkeuring van diezelfde CEO.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?