AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump uitgejouwd door journalisten in Davos na uithaal naar 'fake news'

Er is nooit een beter moment geweest voor buitenlandse bedrijven om te investeren, te bouwen en te huren in de Verenigde Staten. Dat was de kernboodschap van Amerikaans president Donald Trump op het World Economic Forum in Davos. Trump zal Amerika altijd vooropstellen. "Maar America first betekent niet America alone", zo klonk het in zijn toespraak. Daarin haalde hij ook uit naar de 'nasty press', wat hem fiks boegeroep vanuit het pubiek opleverde.

65 reacties

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Haha, nog 7 jaar? Het zal al een wonder zijn als hij het einde van dit jaar nog haalt als president!
 • Jan Boden

  3 jaar geleden
  De resultaten die Trump kan voorleggen zijn ongekend in de geschiedenis van de VS. Hij is nu al met voorsprong de grootste Amerikaanse president ooit. En daar moeten dan nog 7 jaar bijkomen, kan je nagaan.
 • zulma terrana

  3 jaar geleden
  Zo te zien zijn er ook al heel wat Vlamingen die blind alle sprookjes volgen die ze verteld word .Trump is en blijft een gigantische leugenaar ,met nu al meer dan 2000 leugens in zijn eerste jaar op de teller .Doe eens wat onderzoek en ontdek voor jezelf .Zeg dan nog eens dat alles" fake news "is .
 • Fons Casteels

  3 jaar geleden
  Tja, wat zijn de leugens en wat is het fake news, Hugo Van de Velde? Is wat de pro-Democrats pers zegt de waarheid, en is wat Trump zegt fake news? Of is het andersom? Mag ik u er even aan herinneren dat bepaalde media al vanaf dag één de feiten manipuleren? Neem nu de eedaflegging van Trump. Een foto van drie uur VOOR de eedaflegging werd op CNN voorgesteld als een foto "tijdens de eedaflegging", om te bewijzen dat er zogezegd weinig volk was.
 • Stefan Nimmegeers

  3 jaar geleden
  Sterke economie zonder geld!! Amerika op de rand van bankroet. Maar wel geweldig genie !?!?