De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © EPA

Trump tekent voor sancties tegen medewerkers Internationaal Strafhof Den Haag

UPDATEPresident Trump heeft sancties opgelegd aan mensen die voor het Internationaal Strafhof (ICC) in Den Haag werken aan onderzoek naar mogelijke oorlogsmisdaden door Amerikaanse militairen in Afghanistan. Washington dreigde daar in 2018 al mee, maar maakt er nu werk van.

2 reacties

 • Jean Vangronsvelt

  1 jaar geleden
  Amerika gaat de weg op van het communisme met Biden en co. Trump is een patriot en blijft trouw aan de grondwet. Waar vindt men nog die trouw? Biden en China willen dat omverwerpen.
 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Amerika stevend af op een burgeroorlog zolang trump in beeld blijft
 1. Ruime verdubbeling van mensen die honger lijden in Oost-Afrika: “Schrijnend gebrek aan politieke moed”

  Ruime verdubbe­ling van mensen die honger lijden in Oost-Afri­ka: “Schrijnend gebrek aan politieke moed”

  Het aantal mensen dat honger lijdt in de Oost-Afrikaanse landen Ethiopië, Kenia en Somalië is in vergelijking met vorig jaar meer dan verdubbeld. Cijfers van de Verenigde Naties geven aan dat in mei-juni 2021 10,2 miljoen mensen honger leden, vandaag zijn er dat ruim 23 miljoen. De ngo’s Oxfam en Save the Children wijzen er woensdag in een nieuw rapport op dat “de nationale en mondiale reacties grotendeels te traag en te beperkt zijn”. “Honger is een politiek falen”, zegt Gabriela Bucher, CEO van Oxfam International.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.