AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump struikelt tweemaal over het woord 'anonymous' en ziet hint voor vrouw als mol

Het opiniestuk in de New York Times gisteren over het stille verzet tegen Donald Trump binnen zijn eigen administratie zit de president erg hoog. Tijdens een speech in Montana kreeg hij tot twee keer toe het woord 'anonymous' niet deftig uitgesproken. En hij denkt aan een vrouw als de mol achter de bewuste kritische brief.

23 reacties

 • luc baken

  4 jaar geleden
  al die leugens en bedrog van de "democraten" zijn allemaal voor niets geweest want ze gaan de verkiezingen weer verliezen
 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  "dat is waarschijnlijk een vermomming en betekent dat het een zij is”: het valt me wél op dat Trump zelf ook gelooft dat er een "mol" aan het werk is en zelfs niet probeert om de NYT ervan te beschuldigen dat ze dit opiniestuk zélf gefabriceerd hebben. Met andere woorden: alles wat daarin staat, is wààr, en Trump weet het.
 • Elsje vervoort

  4 jaar geleden
  De pers bewijst enkel dat ze niet meer pluralistisch zijn en enkel nog voorgekauwde artikels brengen om ons te brainwashen. Waarom zijn veel on-line kranten gratis denk je? Of anders gezegd; wiens brood men eet, diens woord men spreekt.
 • nicolas dekeijzer

  4 jaar geleden
  Buiten het feit dat de wereld geen baat heeft aan politiekers die de vooruitgang naar een betere samenleving gunnen, is dit persoon zeker geen aanwinst naar een betere toekomst wereldwijd gezien.
 • Bene Devos

  4 jaar geleden
  Jimy cortez. Maak je toch niet belachelijk.Al 39 mensen zijn weggelopen uit de omgeving van Trump in het Witte Huis. Niemand kan met die vent werken,maar het is iedereen zijn schuld behalve die van Trump volgens jou? Het is de "schuld van een ander"? De media, zijn vroegere companen, zijn woordvoerders, de Washington Post, de New York Times,zijn vrouw, de gepeste Schotten,de Mexicanen enzovoort. U bent een NVA-er zeker?
 1. Trump "door het dolle heen" na anoniem opiniestuk: "Hij wil iedereen ontslaan, behalve zijn familie"

  Trump "door het dolle heen" na anoniem opiniestuk: "Hij wil iedereen ontslaan, behalve zijn familie"

  De Amerikaanse president Donald is naar verluidt in een "vulkanische bui" en "slaat helemaal door" na de publicatie van een anoniem opiniestuk in de New York Times. Daarin stelt de schrijver, een naaste medewerker van Trump, dat er binnen diens administratie heel wat mensen zijn die de "immorele" president bewust tegenwerken in het belang van het land. Trump zou nu het liefst iedereen ontslaan, beweert de Democratische strateeg Scott Dworkin.