AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump steunt Braziliaanse president: “Bolsonaro werkt hard om bosbranden te bestrijden”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vandaag zijn steun uitgesproken voor de manier waarop zijn Braziliaanse ambtgenoot Jair Bolsonaro de bosbranden in het Amazonegebied bestrijdt. 

10 reacties

 • mister Right

  2 jaar geleden
  Bolsonaro eist geen verontschuldigen om Macron's gebrek-aan-engagement verwijten. Bolsonaro eist verontschuldigingen van Macron omdat ie gezegd heeft dat de meeste Brazilianen zich schamen om hun president.
 • Jan Janssens

  2 jaar geleden
  Er is in de afgelopen 2 jaar nog niet 1 keer iets over de lippen van die oranje blaaskaak gekomen waarvan men denkt “awel chapeau”. Die mens doet iedere keer het kompleet tegenovergestelde van wat een groot staatsman zou doen. Hij is de Eddy Wally van de politiek, en zijn fans zijn dezelfden als die van wijlen the voice...
 • Gino De Jaeger

  2 jaar geleden
  Trump kan onmogelijk weten wat hard werken is, hard liegen daarentegen......
 • Jakke Troost

  2 jaar geleden
  Duizenden hectaren regenwoud in ruil voor een verontschuldiging aan zijn persoon. En Trump die beweerd dat hij er alles aan doet. Waar zijn die mee bezig?
 • caius lepidus

  2 jaar geleden
  laat deze twee maar los , en garantie is er oorlog.Ze leigen er maar oplos , schelden en bedreigen. als dat de profielen zijn van de toekomstige presidenten zijn we er goed aan toe.
 1. Ontsnapte koe wordt in Engeland “tot 4 keer toe” aangereden door politiecombi: “Duidelijk om het dier te doden”

  Ontsnapte koe wordt in Engeland “tot 4 keer toe” aangereden door politiecom­bi: “Duidelijk om het dier te doden”

  Nadat een koe donderdagavond ontsnapte uit een boerderij in het Engelse Berkshire, vond de lokale politie er niets anders op dan het dier enkele keren aan te rijden met een combi. “De koe werd tot vier keer toe geraakt door het busje, duidelijk in een poging het dier te doden”, aldus een getuige. Het manoeuvre kan alvast op weinig begrip rekenen van de buurtbewoners.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek