Trump snoert CNN-journalist de mond: "Jouw organisatie is vreselijk, jij bent vals nieuws"

Donald Trump heeft iets na 17 uur Belgische tijd zijn langverwachte persconferentie gegeven in New York, zijn eerste sinds oktober. "2017 wordt een slecht jaar, dat heb ik altijd gezegd", klonk het onder meer na een vraag over Obamacare. Naar het einde van de vragenronde snoerde de president-elect ook een CNN-journalist de mond. "Jouw organisatie is vreselijk. Wees nu niet zo onbeleefd. Jij bént vals nieuws." Net vandaag meldden Buzzfeed en CNN dat Russische inlichtingendiensten belastende en aangebrande informatie over Trump zouden bezitten.

  1. Nu ook 15 vrienden van omikronbesmette man positief getest na animebeurs in New York: vrees voor superspreaderevent

    Nu ook 15 vrienden van omikronbe­smet­te man positief getest na animebeurs in New York: vrees voor supersprea­de­re­vent

    Ruim een week na afloop van de Anime NYC 2021-beurs werd aan de meer dan 53.000 aanwezigen gevraagd om zich te laten testen op het coronavirus. Eén van de eerste Amerikanen waarbij de omikronvariant werd vastgesteld, was namelijk enkele dagen voor hij ziek werd op de beurs geweest. Nu blijken vijftien van zijn vrienden positief getest op het coronavirus. Gezondheidsautoriteiten maken zich zorgen dat de beurs een superspreaderevent was.