Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Trump sluit terugkeer naar klimaatkoord niet uit

De Amerikaanse president Trump sluit niet uit dat de Verenigde Staten zich opnieuw aansluiten bij het internationale klimaatakkoord dat in december 2015 in Parijs werd beklonken. Hij zei woensdag dat het mogelijk is als de VS in het akkoord een betere 'deal' krijgt. 

6 reacties

 • peter verbruggen

  4 jaar geleden
  met veel tamtam eruit, en langs een achterpoortje terug binnen ... hij staat alleen en dat begint hij dik te voelen .. totaal genegeerd worden door de rest van de wereld .. hij begint het te beseffen
 • peter verbruggen

  4 jaar geleden
  grappig, hij wil terugkeren maar tegen betere voorwaarden ... veel blabla omdat hij alleen staat en veel steden en staten in de usa hem negeren en toch het klimaat akkoord respecteren .
 • PAUL MEULEMAN

  4 jaar geleden
  Trump gelooft niet in de opwarming van de aarde. Waarschijnlijk denkt de sukkel ook nog dat de aarde plat is.
 • Frederik Maes

  4 jaar geleden
  Tja. Op zo'n koord sta je ook maar onnozel...
 • David Pittevils

  4 jaar geleden
  gewoon een heel speciale koord
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.