Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Trump sluit terugkeer naar klimaatkoord niet uit

De Amerikaanse president Trump sluit niet uit dat de Verenigde Staten zich opnieuw aansluiten bij het internationale klimaatakkoord dat in december 2015 in Parijs werd beklonken. Hij zei woensdag dat het mogelijk is als de VS in het akkoord een betere 'deal' krijgt. 

6 reacties

 • peter verbruggen

  5 jaar geleden
  met veel tamtam eruit, en langs een achterpoortje terug binnen ... hij staat alleen en dat begint hij dik te voelen .. totaal genegeerd worden door de rest van de wereld .. hij begint het te beseffen
 • peter verbruggen

  5 jaar geleden
  grappig, hij wil terugkeren maar tegen betere voorwaarden ... veel blabla omdat hij alleen staat en veel steden en staten in de usa hem negeren en toch het klimaat akkoord respecteren .
 • PAUL

  5 jaar geleden
  Trump gelooft niet in de opwarming van de aarde. Waarschijnlijk denkt de sukkel ook nog dat de aarde plat is.
 • Frederik Maes

  5 jaar geleden
  Tja. Op zo'n koord sta je ook maar onnozel...
 • David Pittevils

  5 jaar geleden
  gewoon een heel speciale koord
 1. Scholz: “Nucleaire dreiging Rusland is afgenomen dankzij internationale druk op president Poetin”

  Scholz: “Nucleaire dreiging Rusland is afgenomen dankzij internatio­na­le druk op president Poetin”

  Het risico dat Rusland kernwapens inzet in de oorlog in Oekraïne is afgenomen dankzij de internationale druk op president Vladimir Poetin. Dat zegt de Duitse bondskanselier Olaf Scholz in een vandaag gepubliceerd interview met de Duitse Funke-mediagroep. “Eén ding is voorlopig veranderd: Rusland is gestopt met het dreigen met kernwapens. Als reactie op het feit dat de internationale gemeenschap een rode lijn heeft getrokken.”