President Donald Trump en First Lady Melania verlaten na landing in de tuin van het Witte Huis de Marine One-helikopter.
Volledig scherm
President Donald Trump en First Lady Melania verlaten na landing in de tuin van het Witte Huis de Marine One-helikopter. © EPA

Trump prijst “historische successen” van zijn regering

President Trump is eerder dan voorzien teruggekeerd in de hoofdstad Washington DC om zijn politieke achterhoedegevecht te voeren. Hij beklemtoonde dat de Amerikanen zich moeten realiseren wat is bereikt door zijn regering, met name op het gebied van het herstel van de economie en de bestrijding van het coronavirus. Zelf had hij het over “historische successen”. De economische vooruitgang die onder zijn regering werd gerealiseerd is voor een belangrijk deel weggevaagd door het virus.

31 reacties

 • Guido Pintens

  4 weken geleden
  Kees Huls, het heeft geen zin om de Trumpfanaten te bewijzen wat Obama geërd heeft van Bush en de financiële crisis. Ze beseffen dat zelfs niet. En ze beseffen uiteraard niet dat enkel Obama die ganse crisis ongedaan heeft gemaakt. Tijdens die crisis kon je valla's kopen in de US voor een appel en een ei. Trump is sinds 4 jaar enkel bezig met zichzelf. De coronapandemie zal hem worst wezen. Hij *hoopte* in het begin dat er niet meer dan 100.000 doden zouden zijn. Slim he? En dan er zelfs hier
 • Kees Huls

  4 weken geleden
  @JeanWest. Obama was juist een van de weinige presidenten sinds WO2 die de staatsschuld deed dalen ondanks dat hij met de bankencrisis kreeg te maken. Trump heeft deze schuld als geen president daarvoor gigantisch omhoog gejaagd om zijn belastingplannen voor de rijken en de grote bedrijven te financieren. En dat in een tijd dat de economie overal floreerde. Tot corona.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  4 weken geleden
  De "beste" president die de wet niet kent, die van nederlaag naar nederlaag loopt (republikeinse rechters !) een president die blijkbaar niet weet dat hij nog steeds een land dient te leiden en niet moet gaan golven. Heb dr moed en zoek het op op Youtube, daar waar hij live te "bewonderen" is.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  4 weken geleden
  Enkel omdat het niet in uw kraam past is het kwats ?! Inderdaad betreft het (neen geen linksdenkende) geschiedkundige. Trouwens hij is bijkange niet de enige. +85 miljoen vinden hem de slechtste.
 • zulma cellulite

  4 weken geleden
  hij zorgde voor de nodige show en geen oorlogen gestart .
 1. Ex-raadgeefster Trump krijgt politie over de vloer nadat via haar Twitteraccount topless foto van dochter (16) verstuurd werd
  3

  Ex-raadgeef­ster Trump krijgt politie over de vloer nadat via haar Twitterac­count topless foto van dochter (16) verstuurd werd

  Kellyanne Conway (54) heeft politie over de vloer gekregen nadat via haar Twitteraccount een topless foto van haar 16-jarige dochter Claudia verschenen is. Het is voorlopig niet duidelijk of de voormalige raadgeefster van Donald Trump dat plaatje met opzet of per ongeluk verstuurd heeft. De mogelijkheid bestaat ook dat haar account gehackt werd. Claudia gaf via TikTok-filmpjes al eerder aan dat ze door haar moeder fysiek en emotioneel mishandeld werd. Heel wat mensen maken zich daarom ernstig zorgen over haar thuissituatie.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen