Donald Trump sprak als ex-president in Orlando de aanwezigen van de conservatieve politieke conferentie CPAC eind februari toe.
Volledig scherm
Donald Trump sprak als ex-president in Orlando de aanwezigen van de conservatieve politieke conferentie CPAC eind februari toe. © AP

Trump overweegt “100 procent” een comeback

Donald Trump laat van zich horen: hij beweert met grote stelligheid een comeback te overwegen. Terwijl Joe Biden grote stappen zet, blijft de Republikeinse oppositie verstrikt in een interne richtingenstrijd.

35 reacties

 • Guido Pintens

  1 dag geleden
  bijkomend aan "de slechtste president ooit" krijgt hij van mij de begerenswaardige titel erbij van "slechtste verliezer ooit" ... overduidelijk dat hij die medaille verdient omdat hij altijd maar op dezelfde valse nagel blijft kloppen. Maar wat verwacht je van de grootste narcist die ooit op deze bol heeft rondgelopen?
 • willy cornille

  2 dagen geleden
  Trump heeft nu al een scenario klaar over fake news tot gestolen verkiezingen in 2024 indien hij zou meedoen én verliezen. Een 2de termijn Trump zou de wereld volledig ten gronde richten. Hij zou zijn lusten botvieren wetende dat het zijn laatste 4 jaar zijn. Arm Amerika moest dit gebeuren.
 • Pascal Verhulst

  3 dagen geleden
  ‘t zal de hoogste tijd worden dat hij terug komt!
 • jozef van riel

  3 dagen geleden
  In de vorige campagne lacherig doen over de leeftijd van Biden. En hoe oud zal Trump zijn tijdens de volgende campagne? Juist. De leeftijd welke Biden nu heeft!!
 • ivan de ridder

  3 dagen geleden
  Frappant dat een aantal mensen hier bijzonder licht over Trump's geïnstigeerde aanval op het capitool gaan (waar verscheidene doden gevallen zijn en het 'voetvolk' voor hem de cel in mag gaan) en criminele poging tot fraude met de verkiezingsresultaten in Georgia. Er worden ondertussen verscheidene stinkende putjes over besteding van overheidsmiddelen onder zijn bewind (en dat van zijn schoonzoon - dan zijn er nog die almaar blijven zeuren over Hunter Biden).
 1. Huwelijk tussen Bill en Melinda Gates zou al langer in slop gezeten hebben: "Ze bleven samen tot jongste klaar was met school”

  Huwelijk tussen Bill en Melinda Gates zou al langer in slop gezeten hebben: "Ze bleven samen tot jongste klaar was met school”

  Het huwelijk tussen Bill (65) en Melinda (56) Gates zou al een tijdje in troebel water gezeten hebben. Dat heeft een bron verteld aan het Amerikaanse tijdschrift PEOPLE. “Het idee was dat ze samen zouden blijven tot hun jongste klaar was met de middelbare school", klinkt het. “En daarom ploeterden ze verder. Tot al hun kinderen hun diploma hadden. Zoals zo vele koppels.”
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”