Donald Trump laat weer van zich horen.
Volledig scherm
Donald Trump laat weer van zich horen. © AFP

Trump opnieuw actief op sociale media met provocerende brief op rechts platform Gab

Donald Trump is terug actief op sociale media. De oud-president van de Verenigde Staten gebruikt het rechtse platform Gab om van zich af te bijten in de afzettingsprocedure tegen hem. Het is voor het eerst in een maand dat Trump online weer van zich laat horen, nadat hij op verschillende platformen werd verbannen na de dodelijke rellen in en rond het Capitool.

36 reacties

 • Jules Vermeers

  2 maanden geleden
  Bullebak maar wel heel efficiënt dus ongewenst bij de 'correct' politici die laatste zingen schone liedjes en draaien rond de pot en zeveren jaren over niets zo zijn ze zeker van hun job.
 • Kees Huls

  2 maanden geleden
  @Jean Vangronsvelt. Hoe kun je vrede sluiten tussen landen die niet met elkaar in oorlog zijn of een conflict hebben. Typisch Trump gebrul! Ze zijn alleen diplomatieke betrekkingen gestart met Israël. Niets meer en niet minder, En mochten dan als beloning Amerikaanse wapens kopen. Gelukkig heeft Biden dit al bevroren.
 • lars vandenberge

  2 maanden geleden
  Jean Vangronsvelt: De Palestijnen zijn zéér tevreden wat Trump voor hen gedaan heeft. Met zijn herkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël en de verhuis van het consulaat is de gehele Arabische wereld in hun nopjes. Ook de Koerden in Syrië zijn dolgelukkig met alle steun die ze van Trump gekregen hebben. Men heeft ternauwernood een door Trump veroorzaakte oorlog met Noord Korea kunnen vermijden. Ook in Iran waren ze blij met de boycot en moordaanslag.
 • Johan Smets

  2 maanden geleden
  Er zijn hier wel enkele fervente Trump aanhangers die meegaan in de complottheorieën, fakenews en de Trump sprookjes
 • Marc Dehond

  2 maanden geleden
  Jammer dat men hier meteen éénzijdig concludeert dat Trump de massa niet aangezet heeft tot geweld. Alhoewel ik verafschuw dat een proces in de media gevoerd wordt (behoort enkel tot de rechtbanken en na vonnis kan men zoveel nieuwsduiding en analyses geven als de media wil), is het halstarrig volhouden dat de verkiezingen opgezet spel zijn ,waar justitie unaniem en zeer overtuigend over geoordeeld heeft, al aanzetten tot (potentieel)geweld. Dit is misbruik van de democratie voor eigen gewin.
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten