Links: Donald Trump. Rechts: de Republikeinse Senaatsleider Mitch McConnell.
Volledig scherm
Links: Donald Trump. Rechts: de Republikeinse Senaatsleider Mitch McConnell. © Photonews/AP

Trump opent aanval op partijleider McConnell: “Met hem aan het roer zullen Republikeinen nooit meer gerespecteerd worden”

Donald Trump heeft de aanval geopend op de Republikeinse fractieleider in de Senaat. Mitch McConnell stemde zaterdag tegen een veroordeling van Trump in zijn tweede impeachmentproces, maar nadien veroordeelde hij de ex-president wel fel. Volgens Trump zal de Republikeinse partij "nooit meer gerespecteerd worden” met McConnell aan het roer.

22 reacties

 • eddy van dorst

  2 maanden geleden
  Trump was wel degelijk de beste president dat ze gehad hebben.Spijtig heeft covid hem veel ellende gebracht anders droegen ze hem nog op handen en voeten
 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Trump moet zijn plaats kennen. Het is bij gratie van de republikeinen dat hij politiek vrijuit gegaan is. Maar de republikeinen kunnen nog steeds getuigen bij een gerechtelijke vervolging. Waar is Mike Pence overigens?
 • André Gijbels

  2 maanden geleden
  Mc Connell vreest nu voor zijn voorzitterschap,Trump gaat hem wippen,dan gaat er een dictator aan het roer zitten,ze gaan nog dikwijls denken,hadden we maar voor de inpeacement gestemd
 • Jeroen Beckers

  2 maanden geleden
  Hopelijk stelt Trump zich opnieuw kandidaat. Hij verloor nu al met 8 miljoen stemmen, dat worden er in 2024 dan minstens het dubbele, de ultieme vernedering. En dan zien we de republikeinen nooit meer aan de macht want dat lukt hen al 20 jaar alleen met trucjes.
 • Marcus Vadis

  2 maanden geleden
  McConnell was niet in staat genoeg senators te overtuigen om tegen Trump te stemmen, hijzelf heeft het ook niet gedaan wat hij nu waarschijnlijk betreurt.
 1. Na de stilte van 2020 wordt het mogelijk weer druk op Mount Everest

  Na de stilte van 2020 wordt het mogelijk weer druk op Mount Everest

  Nepal heeft al 321 vergunningen uitgevaardigd aan buitenlanders die dit jaar de Mount Everest willen beklimmen. De lente is het hoogseizoen, met de beste weersomstandigheden en de meeste kansen om na een paar weken van acclimatisering aan de ijle lucht de top op 8.849 meter hoogte te bereiken. De Nepalese regering heeft regels uitgeschreven om file op de bergflank te vermijden. Maar die regels zijn niet nieuw, aldus het Duitse persagentschap DPA, ze worden vooralsnog gewoon amper gevolgd.
 1. Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen
  Play

  Camping Coppens: Monique, Beau en Nora gaan voor het eerst in Zweden schaatsen

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York