AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump ontkent dat hij Afrikaanse landen 'shithole countries' noemde

De Amerikaanse president Donald Trump ontkent dat hij de term 'shithole countries' heeft gebruikt om te verwijzen naar Haïti, El Salvador en Afrikaanse landen. Hij gebruikte weliswaar harde taal, maar niet die beweringen, zo zegt hij op Twitter. Hij wordt meteen tegengesproken door Democratisch senator Dick Durbin, die aanwezig was bij de meeting.

20 reacties

 • Steve Warson

  5 jaar geleden
  Psychiaters zijn aan het brainstormen om een naam te vinden voor de psychische ziekte waaraan Trump zou lijden. Zou een overkoepelende benaming moeten zijn voor narcist,psychopaat,megalomaan,hoogheidswaanzin en dan nog enkele perverse neigingen. Graag in een dwangbuis met weerhaken aub.
 • Ronny Biesen

  5 jaar geleden
  Wel dat is nu echt een toppolitieker. Verschillende senatoren die naast hem stonden hebben het gehoord en toch heeft Trump niks gezegd? Lijk wel of hij in Belgie les gekregen heeft. En zulk een man moet instaan voor wereldvrede?
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  En dat terwijl het Witte Huis zelf het niét ontkent!
 • Dimitri Mostrey

  5 jaar geleden
  Iedereen gelooft wat ie wilt geloven. Wie kan de leugens nog bijhouden die ze gezegd en geschreven hebben over Trump? Ik ben er zeker van dat niemand slaagt in deze quiz.
 • Diana De Wit

  5 jaar geleden
  Trump blijft maar ontkennen! Die vent lijdt aan ziekelijke hoogheidswaanzin. Met zo'n mensen valt niet te discuteren! Zij hebben toch altijd gelijk! Ofwel lijdt hij aan geheugenverlies en weet hij niet meer wat hij allemaal uitgekraamd heeft!