Voormalig Amerikaans president Donald Trump op het World Economic Forum in Davos vorig jaar. Hij zal er nu niet meer voor uitgenodigd worden.
Volledig scherm
Voormalig Amerikaans president Donald Trump op het World Economic Forum in Davos vorig jaar. Hij zal er nu niet meer voor uitgenodigd worden. © AP

“Trump niet meer welkom op Wereld Economisch Forum in Davos”

Voormalig Amerikaans president Donald Trump hoeft er niet meer op te rekenen dat hij nog eens wordt uitgenodigd voor het Wereld Economisch Forum (WEF), dat bijna altijd in het Zwitserse Davos wordt georganiseerd. Dat heeft oprichter Klaus Schwab vandaag gezegd in een interview met de Zwitserse krant Neue Zürcher Zeitung.

  1. Nummer twee bij SpaceX verdedigt Elon Musk tegen beschuldiging van seksueel wangedrag

    Nummer twee bij SpaceX verdedigt Elon Musk tegen beschuldi­ging van seksueel wangedrag

    In een e-mail naar alle werknemers van ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft Gwynne Shotwell, de rechterhand van CEO en oprichter Elon Musk, verklaard dat ze “persoonlijk” gelooft dat de beschuldigingen van seksueel wangedrag tegen hem “vals zijn”. Vorige week schreef de Amerikaanse nieuwssite ‘Insider’ dat SpaceX in 2018 een kwart miljoen dollar (236.000 euro) betaalde aan een stewardess die Musk beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag.