President Donald Trump met de Japanse premier Shinzo Abe.
Volledig scherm
President Donald Trump met de Japanse premier Shinzo Abe. © AP

Trump niet bezorgd om Noord-Koreaanse rakettesten

De Amerikaanse president Donald Trump maakt zich geen zorgen om de recente Noord-Koreaanse raketlanceringen. Hij is ervan overtuigd dat Kim Jong-un, de leider van Noord-Korea, zich aan zijn belofte zal houden, zegt hij op Twitter. Daarmee gaat hij in tegen zijn eigen adviseurs en tegen de Japanse premier Shinzo Abe, die hij vandaag ontmoet.

3 reacties

 • Danny De Graeve

  1 jaar geleden
  Kleine rakketjes? Tot wanneer kim u een pakketje nuclear naar NJ stuurt
 • Jef Heffens

  2 jaar geleden
  Trump praat in en uit, je kan op niks nog staat maken. Gelukkig is het democratisch systeem in VS nog krachtig, maar het wordt wel tijd dat hij vervangen wordt door iemand die een meer samenhangende buitenlandse politiek voert. Dat is ook belangrijk voor ons, of dat nu een democraat of een republikein is doet er niet toe.
 • MICHELINE GEVERS

  2 jaar geleden
  Hij gelooft Kim, hij gelooft Poetin, en daarmee eindigt het. Hij gelooft niet in zijn regering. Raar toch, of geloven leugenaars enkel leugenaars??
 1. Spanning tussen China en VS door Amerikaans vliegdekschip in Zuid-Chinese Zee
  11

  Spanning tussen China en VS door Amerikaans vliegdek­schip in Zuid-Chinese Zee

  De spanningen tussen de Verenigde Staten en China lopen reeds in de eerste dagen van de ambtstermijn van Joe Biden hoog op. Beide landen bestoken elkaar met waarschuwingen in verband met de escalerende situatie omtrent Taiwan. Maandag bekritiseerde Zhao Lijian, de woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken, de Amerikaanse beslissing om het vliegdekschip USS Theodore Roosevelt naar de Zuid-Chinese Zee te sturen.
 2. Kransje van 20 dikbetaalde juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook
  14

  Kransje van 20 dikbetaal­de juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook

  Ze zijn met 20 en komen uit 18 landen, verdeeld over alle continenten. Ze kloppen weken van amper vijftien uur en krijgen daar, volgens de New York Times, van Mark Zuckerberg zeker 100.000 dollar (82.000 euro) per jaar voor. De Facebook-baas heeft er dus iets voor over om de mensen te doen geloven in de onpartijdigheid van zijn bedrijf als het gaat over het bannen van bepaalde figuren van de sociaalnetwerksite. Zoals het beroemdste geval: Donald Trump. Of de voormalige president al dan niet mag terugkeren op het platform, daar beslissen de onafhankelijke Facebook-rechters over.
 1. Jongen van 8 die eigen voedselbank runt krijgt stem op inauguratie Joe Biden: “Ik hoopte een vijftigtal mensen te inspireren”

  Jongen van 8 die eigen voedsel­bank runt krijgt stem op inaugura­tie Joe Biden: “Ik hoopte een vijftigtal mensen te inspireren”

  “Ik wil positiviteit verspreiden en anderen inspireren de wereld te veranderen”, het lijkt wel een citaat van een presidentskandidaat in volle campagnestrijd, maar niets is minder waar. Het zijn de woorden van weldoener Cavanaugh Bell (8) uit Maryland, Washington D.C. De piepjonge activist zette een voedselbank op poten om ouderen te helpen tijdens de coronapandemie. Vicepresident Kamala Harris merkte zijn actie op en voor hij het wist, maakte Bell deel uit van de inauguratie van president Joe Biden. Of hoe je ‘The American Dream’ kan beleven nog voor je tien wordt.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf