Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump moet belastinggegevens voorlopig niet vrijgeven

De Amerikaanse president Donald Trump moet zijn belastinggegevens voorlopig nog niet overmaken aan een commissie in het Huis van Afgevaardigden. Dat oordeelt het Hooggerechtshof, dat daarmee de beslissing van een lagere rechtbank blokkeert.

3 reacties

 • Georges Baaths

  2 jaar geleden
  Waar in de wereld is er nog gerechtigheid
 • MICHELINE GEVERS

  2 jaar geleden
  Het Hooggerechtshof of beter het hooggerechtshof van Trump. Zolang de Republikeinen in de meerderheid zijn in dit hof kan er Trump niets, maar dan ook niets gebeuren. Dit is geen gerechtelijke macht, maar een van Trumpmacht .
 • Nadine Abe

  2 jaar geleden
  MET geld en macht koopt men alles dat weten alle politiekers en gezagdragers wel .
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.