Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump moet belastinggegevens voorlopig niet vrijgeven

De Amerikaanse president Donald Trump moet zijn belastinggegevens voorlopig nog niet overmaken aan een commissie in het Huis van Afgevaardigden. Dat oordeelt het Hooggerechtshof, dat daarmee de beslissing van een lagere rechtbank blokkeert.

3 reacties

 • Georges Baaths

  1 jaar geleden
  Waar in de wereld is er nog gerechtigheid
 • MICHELINE GEVERS

  1 jaar geleden
  Het Hooggerechtshof of beter het hooggerechtshof van Trump. Zolang de Republikeinen in de meerderheid zijn in dit hof kan er Trump niets, maar dan ook niets gebeuren. Dit is geen gerechtelijke macht, maar een van Trumpmacht .
 • Nadine Abe

  1 jaar geleden
  MET geld en macht koopt men alles dat weten alle politiekers en gezagdragers wel .
 1. Amerikaanse supermarkt stopt verkoop pokémonkaarten na te grote hype: "We doen dit uit veiligheid voor onze klanten en personeel”
  2

  Amerikaan­se supermarkt stopt verkoop pokémon­kaar­ten na te grote hype: "We doen dit uit veiligheid voor onze klanten en personeel”

  Pokémonkaarten zijn wereldwijd opnieuw razend populair. Om de meest zeldzame kinderkaarten te verzamelen, halen volwassen alles uit de kast. In Japan klom een man via een touw naar beneden om kaarten te stelen en in Amerika scheuren klanten cornflakesdozen open om de kaarten te bemachtigen. Omdat het er zo uit de hand loopt, haalt de Amerikaanse supermarktketen Target vanaf vrijdag de kaarten zelfs tijdelijk uit de rekken “wegens veiligheidsredenen”.
 2. VS blokkeren gezamenlijke verklaring Veiligheidsraad over oplaaiend geweld tussen Israël en Palestijnen - vrees voor grootschalige oorlog neemt toe
  47

  VS blokkeren gezamenlij­ke verklaring Veilig­heids­raad over oplaaiend geweld tussen Israël en Palestij­nen - vrees voor grootscha­li­ge oorlog neemt toe

  De Verenigde Staten hebben een gemeenschappelijke verklaring van de VN-Veiligheidsraad over het escalerende geweld in het Midden-Oosten geblokkeerd. Volgens diplomaten zien de VS zo’n verklaring niet als bevorderlijk voor een de-escalatie tussen Israëli’s en Palestijnen. De vrees voor een “grootschalige oorlog” in de regio neemt toe.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas