Donald Trump en Melania leven zo goed als gescheiden, en dat was ook in de jaren voor zijn presidentschap al zo, stelt de schrijver van het omstreden boek 'Fire and Fury' dat Trump wil verbieden.
Volledig scherm
Donald Trump en Melania leven zo goed als gescheiden, en dat was ook in de jaren voor zijn presidentschap al zo, stelt de schrijver van het omstreden boek 'Fire and Fury' dat Trump wil verbieden. © Photo News

"Trump maakte er sport van seks te hebben met echtgenotes van vrienden"

Fire and FuryHet omstreden boek 'Fire and Fury' van journalist Michael Wolff ligt vandaag in de VS in de winkels maar president Donald Trump wil er alles aan doen om het boek over de strapatsen van hemzelf, zijn familieleden en naaste medewerkers in het Witte Huis te laten verbieden. In zijn boek schetst Wolff ook een verbluffend beeld over het huwelijk van Donald en Melania Trump. Zij woonden gescheiden in de Trump Tower en zagen elkaar daar soms dagenlang niet. Ook suggereert Wolff dat de twee elk hun eigen slaapkamer hebben in het Witte Huis en dat Donald er een sport van maakte seks te hebben met de echtgenotes van zijn 'vrienden'.

123 reacties

 • Sobek Wessels

  3 jaar geleden
  Alles wat je in zulke boeken leest is waar met hier en daar een leugen die er eigenlijk niets toe doen ... Hoe Rijker mensen zijn hoe walgelijker hun gedragingen !
 • Rosanne Van Daele

  3 jaar geleden
  dump die trump !
 • Willy Scholaart

  3 jaar geleden
  gelukkig zijn die van ons zeer bekwaam om een land te besturen...........
 • Eric De landtsheer

  3 jaar geleden
  Sex met de vrouwen terwijl het op gorillazender staan, vechtend. Met de grotere knop dan die van Kim jong un op de nachtkast... Die man steekt wat uit... Als ge erin gelooft
 • Steve Warson

  3 jaar geleden
  Trump ziet er nu niet direct uit als iemand waar vrouwen voor in katzwijm vallen, geblondeerd kapsel dat aanvoelt als karton door de haarspray, oranje geschminkt gezicht, vals gebit dat zo ongeloofwaardig wit is. en dan nog die wapperende handjes. Hele dagen junkfood maakt hem ook 25 kg te zwaar en zorgt er hoogstwaarschijnlijk voor dat hij niet al te fris ruikt. Nee, ik zie de dames niet in de rij gaan staan voor Trumpie.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo