Donald Trump en Melania leven zo goed als gescheiden, en dat was ook in de jaren voor zijn presidentschap al zo, stelt de schrijver van het omstreden boek 'Fire and Fury' dat Trump wil verbieden.
Volledig scherm
Donald Trump en Melania leven zo goed als gescheiden, en dat was ook in de jaren voor zijn presidentschap al zo, stelt de schrijver van het omstreden boek 'Fire and Fury' dat Trump wil verbieden. © Photo News

"Trump maakte er sport van seks te hebben met echtgenotes van vrienden"

Fire and FuryHet omstreden boek 'Fire and Fury' van journalist Michael Wolff ligt vandaag in de VS in de winkels maar president Donald Trump wil er alles aan doen om het boek over de strapatsen van hemzelf, zijn familieleden en naaste medewerkers in het Witte Huis te laten verbieden. In zijn boek schetst Wolff ook een verbluffend beeld over het huwelijk van Donald en Melania Trump. Zij woonden gescheiden in de Trump Tower en zagen elkaar daar soms dagenlang niet. Ook suggereert Wolff dat de twee elk hun eigen slaapkamer hebben in het Witte Huis en dat Donald er een sport van maakte seks te hebben met de echtgenotes van zijn 'vrienden'.

123 reacties

 • wesley netnem

  5 jaar geleden
  Alles wat je in zulke boeken leest is waar met hier en daar een leugen die er eigenlijk niets toe doen ... Hoe Rijker mensen zijn hoe walgelijker hun gedragingen !
 • Nicca Vermeirsch

  5 jaar geleden
  dump die trump !
 • Willy Scholaart

  5 jaar geleden
  gelukkig zijn die van ons zeer bekwaam om een land te besturen...........
 • Eric De landtsheer

  5 jaar geleden
  Sex met de vrouwen terwijl het op gorillazender staan, vechtend. Met de grotere knop dan die van Kim jong un op de nachtkast... Die man steekt wat uit... Als ge erin gelooft
 • Steve Warson

  5 jaar geleden
  Trump ziet er nu niet direct uit als iemand waar vrouwen voor in katzwijm vallen, geblondeerd kapsel dat aanvoelt als karton door de haarspray, oranje geschminkt gezicht, vals gebit dat zo ongeloofwaardig wit is. en dan nog die wapperende handjes. Hele dagen junkfood maakt hem ook 25 kg te zwaar en zorgt er hoogstwaarschijnlijk voor dat hij niet al te fris ruikt. Nee, ik zie de dames niet in de rij gaan staan voor Trumpie.
 1. "Om 18.30 uur sluit hij zich op in kamer met cheeseburgers, cola en drie tv's"
  PREMIUM

  "Om 18.30 uur sluit hij zich op in kamer met cheesebur­gers, cola en drie tv's"

  Donald Trump wilde helemaal geen president worden, hij kruipt regelmatig om 18.30 uur in z'n bed met een cheeseburger en zelfs zijn eigen dochter lacht hem uit met zijn kapsel. Het zijn slechts enkele van de anekdotes die journalist Michael Wolff optekent in zijn boek Fire and Fury: Inside the Trump White House, het resultaat van 200 interviews met intimi en (ex-) medewerkers. "Pure roddels", reageert de president, die de publicatie begin volgende week nog probeert tegen te houden. Oordeelt u vooral zelf.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.