President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © REUTERS

Trump maakt medicijnen goedkoper

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag gezegd dat hij een nieuw decreet heeft ondertekend waardoor medicijnen in de VS goedkoper worden. De prijzen worden gekoppeld aan die in andere landen. 

7 reacties

 • Jean West

  1 jaar geleden
  Heinrich Wolf Informeer u eens goed wat Obamacare is. In de USA word er niets afgehouden van het loon voor sociale bijdragen zoals in België 13% van brutoloon. Men moet zelf een ziekteverzekering hebben dit zijn privé bedrijven die het aan bieden Diegenen die werkten hun bijdrage verdriedubbelde omdat Obama voor de hangmatten ook een gratis verzekering wou. Plezant is anders.
 • heinz wolf

  1 jaar geleden
  Pierre en Dirk lees eens de info van Karel Dierckx. Bovendien is hij reeds een tijd daarmee bezig om Obamacare af te schaffen. Tot nu toe gelukkig voor +- 90 miljoen Amerikanen is hij daarin niet geslaagd. Zuiver verkiezingsreclame. Nadien, moest hij [hopelijk niet] herverkozen worden, zal zijn korte termijn geheugen hem alles laten vergeten. Een trieste karikatuur uit een stripboek.
 • peter verbruggen

  1 jaar geleden
  trump tekent veel documenten , maar veel is fake ... niks waard
 • Pierre Dubois

  1 jaar geleden
  Toppresident. De allerbeste ooit. Een zegen voor Amerika en de ganse wereld. Op naar een tweede ambtstermijn.
 • Marc Camp

  1 jaar geleden
  Goed nieuws voor ons en onze sociale zekerheid als we mee gaan surfen op deze redenering.
 1. Miljardair Bloomberg steunt Biden in Florida met 100 miljoen

  Miljardair Bloomberg steunt Biden in Florida met 100 miljoen

  Miljardair Michael Bloomberg is volgens The Washington Post van plan zeker 100 miljoen dollar te spenderen aan de campagne van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden in de Amerikaanse 'swing state' Florida. Zijn adviseurs vertelden de krant dat de oud-burgemeester van New York City dat besluit nam nadat Donald Trump had laten weten uit eigen zak 100 miljoen te willen stoppen in zijn herverkiezingsstrijd in Florida.