President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © REUTERS

Trump maakt medicijnen goedkoper

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zondag gezegd dat hij een nieuw decreet heeft ondertekend waardoor medicijnen in de VS goedkoper worden. De prijzen worden gekoppeld aan die in andere landen. 

7 reacties

 • Jean West

  1 jaar geleden
  Heinrich Wolf Informeer u eens goed wat Obamacare is. In de USA word er niets afgehouden van het loon voor sociale bijdragen zoals in België 13% van brutoloon. Men moet zelf een ziekteverzekering hebben dit zijn privé bedrijven die het aan bieden Diegenen die werkten hun bijdrage verdriedubbelde omdat Obama voor de hangmatten ook een gratis verzekering wou. Plezant is anders.
 • heinz wolf

  1 jaar geleden
  Pierre en Dirk lees eens de info van Karel Dierckx. Bovendien is hij reeds een tijd daarmee bezig om Obamacare af te schaffen. Tot nu toe gelukkig voor +- 90 miljoen Amerikanen is hij daarin niet geslaagd. Zuiver verkiezingsreclame. Nadien, moest hij [hopelijk niet] herverkozen worden, zal zijn korte termijn geheugen hem alles laten vergeten. Een trieste karikatuur uit een stripboek.
 • peter verbruggen

  1 jaar geleden
  trump tekent veel documenten , maar veel is fake ... niks waard
 • Pierre Dubois

  1 jaar geleden
  Toppresident. De allerbeste ooit. Een zegen voor Amerika en de ganse wereld. Op naar een tweede ambtstermijn.
 • Marc Camp

  1 jaar geleden
  Goed nieuws voor ons en onze sociale zekerheid als we mee gaan surfen op deze redenering.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Miljardair Bloomberg steunt Biden in Florida met 100 miljoen

  Miljardair Bloomberg steunt Biden in Florida met 100 miljoen

  Miljardair Michael Bloomberg is volgens The Washington Post van plan zeker 100 miljoen dollar te spenderen aan de campagne van de Democratische presidentskandidaat Joe Biden in de Amerikaanse 'swing state' Florida. Zijn adviseurs vertelden de krant dat de oud-burgemeester van New York City dat besluit nam nadat Donald Trump had laten weten uit eigen zak 100 miljoen te willen stoppen in zijn herverkiezingsstrijd in Florida.