Oud-president Donald Trump tijdens de 47ste CPAC (29/02/2020).
Volledig scherm
Oud-president Donald Trump tijdens de 47ste CPAC (29/02/2020). © EPA

Trump maakt eerste publieke verschijning als ex-president op congres van conservatieven

UPDATEDonald Trump zal op 28 februari tijdens het jaarlijkse congres van conservatieve activisten (CPAC) in de Amerikaanse stad Orlando in Florida een toespraak houden. Het gaat om zijn eerste publieke optreden sinds hij het Witte Huis heeft verlaten. De vorige keer dat de 74-jarige Trump voor een publiek sprak, was op 6 januari. Niet veel later bestormde een meute van zijn aanhangers het Capitool.

30 reacties

 • françois neders

  5 maanden geleden
  Een president Recht voor de raap, geen politicus maar zakenman. Wat hij heeft beloofd heeft hij ook gedaan. Wacht maar af met sleepy Joe.
 • Elsje vervoort

  5 maanden geleden
  Ze moeten weten wat ze willen nietwaar. Ze hadden dan eens iemand die zei: "make America great again" en die wordt dan verguisd door de Westerse pocoleiders. En nog geen maand later blijt men dan dat China en Rusland niet aan het handje willen lopen.
 • nancy dejonge

  5 maanden geleden
  Trump gaat er waarschijnlijk een briefje aflezen dat door iemand anders opgesteld werd! Want een serieuse speech hebben we van die vent nog NOOIT gezien. 't waren precies altijd briefjes zoals kleuters met hun nieuwjaarsbrieven
 • Jeroen Beckers

  5 maanden geleden
  Gekke Trump is een aflopend verhaal. Gelukkig, want hij was de slechtste ooit. Biden werkt tien keer harder en beter dan de one-term-president die twitteren verwarde met werken. De Amerikanen zullen heel snel gaan beseffen wat het verschil is tussen een echte president en een arrogante nitwit.
 • Luc Gorrebeeck

  5 maanden geleden
  Had slimmer moet zijn in sommige uitspraken, dan was hij nog steeds president ! Had op veel punten gelijk, de Amerikanen en ook wij zullen het wel ondervinden !
 1. Iran ontkent betrokkenheid bij aanval op olietanker, VS dreigt met “passend antwoord”
  2

  Iran ontkent betrokken­heid bij aanval op olietanker, VS dreigt met “passend antwoord”

  Iran zegt niets te maken te hebben met een dodelijke aanval op een olietanker voor de kust van Oman. Het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken verwijt Israël daar onjuiste informatie over te verspreiden. “Israël gebruikt dergelijke beschuldigingen om de aandacht af te leiden van de feiten. Ze zijn nergens op gebaseerd”, zei een woordvoerder. Volgens Britse minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab zou het “zeer waarschijnlijk” gaan om een “doelbewuste” actie van Iran. Ook de VS is daarvan overtuigd en wil met een “passend antwoord” komen.