Oud-president Donald Trump tijdens de 47ste CPAC (29/02/2020).
Volledig scherm
Oud-president Donald Trump tijdens de 47ste CPAC (29/02/2020). © EPA

Trump maakt eerste publieke verschijning als ex-president op congres van conservatieven

UPDATEDonald Trump zal op 28 februari tijdens het jaarlijkse congres van conservatieve activisten (CPAC) in de Amerikaanse stad Orlando in Florida een toespraak houden. Het gaat om zijn eerste publieke optreden sinds hij het Witte Huis heeft verlaten. De vorige keer dat de 74-jarige Trump voor een publiek sprak, was op 6 januari. Niet veel later bestormde een meute van zijn aanhangers het Capitool.

30 reacties

 • françois neders

  1 week geleden
  Een president Recht voor de raap, geen politicus maar zakenman. Wat hij heeft beloofd heeft hij ook gedaan. Wacht maar af met sleepy Joe.
 • Els Vervoort

  1 week geleden
  Ze moeten weten wat ze willen nietwaar. Ze hadden dan eens iemand die zei: "make America great again" en die wordt dan verguisd door de Westerse pocoleiders. En nog geen maand later blijt men dan dat China en Rusland niet aan het handje willen lopen.
 • nancy dejonge

  1 week geleden
  Trump gaat er waarschijnlijk een briefje aflezen dat door iemand anders opgesteld werd! Want een serieuse speech hebben we van die vent nog NOOIT gezien. 't waren precies altijd briefjes zoals kleuters met hun nieuwjaarsbrieven
 • Jeroen Beckers

  1 week geleden
  Gekke Trump is een aflopend verhaal. Gelukkig, want hij was de slechtste ooit. Biden werkt tien keer harder en beter dan de one-term-president die twitteren verwarde met werken. De Amerikanen zullen heel snel gaan beseffen wat het verschil is tussen een echte president en een arrogante nitwit.
 • Luc Gorrebeeck

  1 week geleden
  Had slimmer moet zijn in sommige uitspraken, dan was hij nog steeds president ! Had op veel punten gelijk, de Amerikanen en ook wij zullen het wel ondervinden !
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht