AP
Volledig scherm
© AP

Trump lijkbleek na onverwachte overwinning, ontroostbare Melania en het plan van Ivanka: de frappantste onthullingen uit boek over Trumps

De Amerikaanse politiek en de Trumps in het bijzonder worden opgeschrikt door explosieve onthullingen die zijn opgetekend door journalist Michael Wolff in zijn boek 'Fire And Fury: Inside the Trump White House'. Dit zijn de opvallendste passages.

73 reacties

 • josette Huybrechts

  5 jaar geleden
  Waarom heeft men nooit een boek over de Clintons uitgegeven? dat zou nog vééééél interessanter geweest zijn.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Bij PaddyPower, Ladbrokes, en anderen, kan je gokken op de datum van Trumps afzetting of aftreden. Momenteel staan de kansen dat hij dit jaar vervangen wordt, op 3 tegen 1.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Hopelijk komt Michelle Obama op haar beslissing terug en stelt ze zich in 2020 kandidaat. Dan wint ze met de vingers in de neus, of tegen dan nu Trump of Pence president is (en ik gok op Pence).
 • Karel Balen

  5 jaar geleden
  Als Trump binnen 7 jaar er zijn tweede termijn heeft opzitten, dan zie ik Ivanka inderdaad de eerste Amerikaanse vrouwelijke president worden. Meer gematigd maar de corruptie zal tegen dan wel voor een groot stuk opgeruimd zijn en Amerika terug groots.
 • Guy Van Becelaere

  5 jaar geleden
  Hillary Clinton is ook niet het sneeuwwitje volgens forum schrijvers hier , want zij heeft de sociale en bevlogen Berney Sanders een hak gezet toen die haar in discrediet bracht met onthullingen over haar fondsen dus zo heilig is ze dan ook niet zoals die ganse elite trouwens