REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump kon naam Chinese president niet uitspreken: "Zie hem als een vrouw"

Donald Trump en Xi Jinping, twee van de machtigste presidenten op aarde, ontmoetten elkaar vorig jaar in april in Mar-a-Lago, Trumps resort in Florida. The Donald kon de naam van de Chinese president niet uitspreken en kreeg daarom de raad Xi Jinping als een vrouw te beschouwen. 'Shee' komt immers aardig in de buurt van een verstaanbare uitspraak van Xi. Dat schrijft journalist Michael Wolff in zijn nu al ophefmakende boek over het Witte Huis.

6 reacties

 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Uit de 200 getuigenissen komt één consistent beeld naar voren: Trump is ongeïnformeerd, ongelooflijk narcistisch, compleet "clueless", wordt woedend als hij zijn zin niet krijgt, haakt bij briefings direct af omdat hij zijn aandacht er niet bij kan houden, kan geen coherente zinnen of gedachten formuleren, is "delusional" en paranoïde en heeft het niveau van een 11-jarige. Dus ik denk niet dat dat hem populairder gaat maken!
 • Alexander Meeuws

  5 jaar geleden
  Hahaha... heeft nog gelijk ook
 • Geert Matthys

  5 jaar geleden
  Dit "boek" gaat averechts werken en Trump populairder maken. De linkse zelfgenoegzaamheid is een van grootste troeven voor rechts.
 • Jozef Van Vaerenbergh

  5 jaar geleden
  De wait is de wait hoorde ik onze Belgische premier enkele dagen geleden uitkramen. Ik heb hierover in de pers niets gelezen nochtans is Charles zijn vader leraar Nederlands. C.M. kan nog geen eenvoudig woordje als "de wet" in het Nederlands uitspreken laat staan in het Chinees.
 • Johny Lapeire

  5 jaar geleden
  Voilà, onze dagelijkse portie bashing over President Trump weer gehad, wat een nieuws waarde ! Je zou er direct naar de krantenwinkel voor lopen.