Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Trump is de gevaarlijkste president ooit”: Bernie Sanders start zijn campagne

De 77-jarige Democraat Bernie Sanders trapte gisteren zijn campagne voor de presidentsverkiezing van 2020 af in de New Yorkse wijk Brooklyn, waar hij geboren is. In zijn openingsspeech beloofde hij een politieke revolutie tegen de “gevaarlijkste president uit de moderne Amerikaanse geschiedenis” en tegen de graaizucht in de bedrijfswereld. 

44 reacties

 • Kurt Eyckens

  3 jaar geleden
  Den Bernie is bang ja , alle democraten zijn in paniek omdat de meerderheid van de gewone mensen hun leugens en gescheld beu zijn .. Trump is heel goed bezig en zen achterban word steeds groter .. drain the swamp !!
 • Karel Tichmann

  3 jaar geleden
  100 jaar communisme/socialisme - en zijn 100+ miljoen doden gevallen. En Trump is gevaarlijk?
 • tom peeters

  3 jaar geleden
  We hebben nood aan mensen die de wereld veranderen en Trump was daar het sterkst in en daarom werd hij president. De kanditaten zijn weeral te zwak om te winnen van Trump, geen charisma, geen kracht en geen visie. Trump x2
 • Jean West

  3 jaar geleden
  Maxime Vanmaercke u bent niet op de hoogte van de realiteit. Het is altijd zo geweest dat ziek worden in de USA duur was. En Obamacare ging dit alles nog duurder ging maken maar dat word nooit gezegd. De grote fout is madame Clinton door Sanders opzij te schuiven hebben ze verloren. Iedereen wist dat Trump zijn kandidatuur gesteld heeft om eens te zien hoe dat gaat maar niemand had verwacht dat hij president werd.
 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  Bjorn Bonny: Trump erg geliefd in de States? Geliefd door zijn achterban, ja, die gelukkig maar een minderheid van de Amerikanen uitmaakt. Gehaat, bespot en geminacht door al de rest. En terecht.