Volledig scherm
© AP

Trump in enkele cijfers 1 jaar na zijn verkiezing

Het is vandaag een jaar geleden dat Donald Trump vriend en vijand verbaasde door Hillary Clinton te kloppen in de race naar het Witte Huis. Een uitgelezen moment om enkele cijfers over de eerste Amerikaanse 'Twitterpresident' op te sommen. Geïllustreerd met een infotainend filmpje van News Corp.

7 reacties

 • Fabrice Braccio

  3 jaar geleden
  Obama was niet tegen Wall Street, wel tegen de misbruiken daar.En het volksbedrog dat blijkbaar inherent is aan banken en grote speculanten
 • Pete Schoonhuys

  3 jaar geleden
  Fons Casteels, dat is de erfenis van Obama, heeft weinig of niks met Trump te maken. Het financiële jaar (budget) loopt tot september. Pas volgend jaar september mag en kan je de rekening maken van Trump op economisch vlak.
 • Fons Casteels

  3 jaar geleden
  Ik mis een paar cijfers: die van de werkgelegenheid in Amerika en die van de Amerikaanse economie (bv. economische groei, bv. beursindex). Zou het kunnen omdat zijn palmares op economisch vlak prachtig is, dat die cijfers hier werden weggelaten?
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  De uitleg is heel simpel: het grote geld stroomt pas binnen nà het presidentschap, dat was zo voor alle voormalige presidenten. Trump zal waarschijnlijk de enige uitzondering op die regel zijn. En iets zegt me dat Trump ook niet zoveel goede werken zal doen met zijn centen als Obama.
 • Hugo Huybrechts

  3 jaar geleden
  Benny, heeft dat iets te maken met Trump?
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen