Volledig scherm
© AFP

Trump in beroep tegen goedkeuring uitslag Pennsylvania

Het campagneteam van de Amerikaanse president Donald Trump heeft Trumps persoonlijke advocaat Rudy Giuliani gevraagd in beroep te gaan in de federale rechtszaak in Pennsylvania omtrent de verkiezingsuitslag in die staat. Het team van Trump beoogt via het geding de goedkeuring van de overwinning van de verkozen president Joe Biden daar ongedaan te maken.

2 reacties

 • ivan de ridder

  2 maanden geleden
  Een 'hoorzitting' noemen ze dat dus al? Het was gewoon een bijeenkomst waar opnieuw voor de camera's dezelfde retoriek gehandhaafd wordt. Fraude zonder concrete bewijzen. Geen formele rechtszaak aangezien ze daar hun beschuldigingen moeten HARDmaken. Waarom zou men met zoiets rekening moeten houden? Rudy Giuliani speelt met grote sier de 'top'advocaat als de camera's draaien, maar in de rechtbank.houdt hij zijn mond
 • Herman Cohen

  2 maanden geleden
  Ze mogen rechtszaken inspannen tot het einde der tijden, Bidden heeft democratisch gewonnen, wie dat betwist is zeker de democratie weinig gelegen .Dat men stopt met het narcisme van een autoritair figuur aan te wakkeren en hem in het belang van "de mensen, staat, en democratie" voor de rechter  brengt.
 1. Trump dan toch niet naar Pennsylvania voor onofficiële ‘hoorzitting’ rond vermeende verkiezingsfraude

  Trump dan toch niet naar Pennsyl­vania voor onoffi­ciële ‘hoorzit­ting’ rond vermeende verkie­zings­frau­de

  President Trump zal vandaag toch niet afreizen naar Pennsylvania om er deel te nemen aan een Republikeinse ‘hoorzitting' rond vermeende kiesfraude. Trump werd in een hotel in Gettysburg verwacht samen met zijn advocaat Rudy Giuliani, maar de trip is nu geannuleerd. Reden is het feit dat Giuliani met twee personen in contact is gekomen die ondertussen positief hebben getest op het coronavirus, weet CNN.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"