EPA
Volledig scherm
© EPA

Trump-hotels krijgen massaal slechte 'shithole'-recensies

Niet lang nadat president Donald Trump zich de woede van een groot deel van de wereld op de hals haalde door Haïti en El Salvador shithole countries (achterlijke landen) te noemen, krijgt hij de bal keihard teruggeworpen. Op Yelp worden zijn hotels gebombardeerd met slechte 'shithole'-recensies.

21 reacties

 • Steve Warson

  5 jaar geleden
  Lap, straks opnieuw een paar van zijn hotels die failliet gaan.
 • Dirk Van Brussel

  5 jaar geleden
  Hij waant zich sterker dan de media, niet dus. De media maakt U of kraakt U. Hij zou het moeten weten. Hij wil een gevecht en dat zal hij krijgen. Alleen de media haalt hier financieel voordeel bij.
 • Gudo Courtois

  5 jaar geleden
  Hij had moeten praten over corrupte landen.
 • Karel Rutjens

  5 jaar geleden
  Super. Goeie reactie van deze mensen.
 • Pieter Martens

  5 jaar geleden
  Dat ze naar "linkse hotels" gaan dan lopen ze mij tenminste niet voor de voeten.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. 'Sh*thole' of 'shithole'? Amerikaanse media worstelen met verslag over Trumps schandaaluitspraken

  'Sh*thole' of 'shithole'? Amerikaan­se media worstelen met verslag over Trumps schandaal­uit­spra­ken

  Met zijn verwijzing naar een aantal Afrikaanse landen als 'shithole countries' heeft de Amerikaanse president Donald Trump niet alleen een storm van kritiek veroorzaakt, hij liet meteen ook de Amerikaanse media in verwarring achter. In een puriteins medialandschap waar zowat elke vloek wordt weggebiept, was het dan ook de vraag hoe je bericht over een 'shithole country' zonder het woord uit te spreken?
 2. Trump: "Waarom komen al die mensen uit klotelanden naar hier?"

  Trump: "Waarom komen al die mensen uit klotelan­den naar hier?"

  De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich tijdens een gespannen vergadering met Republikeinse en Democratische senatoren denigrerend uitgelaten over een aantal Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador. "Waarom komen al die mensen uit klotelanden (letterlijk: shithole countries) naar hier?", zou de president volgens The Washington Post en persbureau AP gevraagd hebben. The Wall Street Journal bericht daarnaast dat Trump beweert dat hij "een goede relatie" heeft met Kim Jong-un, al weigert de president te zeggen of hij al ooit met de Noord-Koreaanse dictator gesproken heeft.