President Donald Trump tijdens zijn toespraak in het Benedict College op vrijdag.
Volledig scherm
President Donald Trump tijdens zijn toespraak in het Benedict College op vrijdag. © AP

Trump hield toespraak op hogeschool, maar studenten moesten in hun kamer blijven

De Amerikaanse president Donald Trump gaf vrijdag een toespraak in het Benedict College in South Carolina, waar hij een prijs in ontvangst nam voor zijn betrokkenheid bij de First Step Act, een wet die duizenden niet-gewelddadige gedetineerden de kans geeft om vervroegd vrij te komen. De studenten van de hogeschool werden echter verplicht om op hun kamer te blijven, op een handvol studenten na. 

14 reacties

 • Christophe Moser

  1 jaar geleden
  Dat velen ginder niet willen geloven wat er zich nochtans recht onder hun neus afspeelt is 'mind blowing'. Trump's brain wash & propagandamolen draait dan ook op volle toeren.
 • Anoniem

  1 jaar geleden
  Waarschijnlijk bang dat die studenten niet enthousiast genoeg zouden zijn of kritische vragen zouden durven stellen?
 • stefan crama

  1 jaar geleden
  Behalve een grote mond stelt die man niets voor. Anderen beschuldigen van laf te zijn maar zelf omringd te zijn door een klein leger. Wat een held.
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Voor toestanden als deze hebben ze de uitdrukking "Preken voor eigen kerk" uitgevonden. Hij had daarvoor zelfs de verplaatsing niet hoeven te maken want dit had hij gerust in het Witte Huis kunnen doen waar zijn veiligheid voor 100% gegarandeerd is zonder extra kosten. Die school was overbodig kostelijk decorum.
 • ivan de ridder

  1 jaar geleden
  Enkel ja-knikkers in het publiek graag. Geen kritische blikken of moeilijke vragen. Alles voor de propaganda zodat het lijkt of iedereen achter deze clown staat. Ik herinner me nog hoe een persoon die achter Trump stond in het publiek tijdens een van zijn campagnes bedenkelijke blikken trok en al snel vervangen werd door 2 glimlachende leeghoofden.
 1. Jongen van 8 die eigen voedselbank runt krijgt stem op inauguratie Joe Biden: “Ik hoopte een vijftigtal mensen te inspireren”

  Jongen van 8 die eigen voedsel­bank runt krijgt stem op inaugura­tie Joe Biden: “Ik hoopte een vijftigtal mensen te inspireren”

  “Ik wil positiviteit verspreiden en anderen inspireren de wereld te veranderen”, het lijkt wel een citaat van een presidentskandidaat in volle campagnestrijd, maar niets is minder waar. Het zijn de woorden van weldoener Cavanaugh Bell (8) uit Maryland, Washington D.C. De piepjonge activist zette een voedselbank op poten om ouderen te helpen tijdens de coronapandemie. Vicepresident Kamala Harris merkte zijn actie op en voor hij het wist, maakte Bell deel uit van de inauguratie van president Joe Biden. Of hoe je ‘The American Dream’ kan beleven nog voor je tien wordt.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf