Donald Trump en Colin Powell
Volledig scherm
Donald Trump en Colin Powell © EPA/Reuters

Trump hekelt “mooie” berichtgeving in de media over pas overleden Colin Powell

Donald Trump heeft Colin Powell bekritiseerd, amper een dag na de dood van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken. “Colin Powell heeft veel fouten gemaakt, maar bon, moge hij rusten in vrede!” stelde de oud-president dinsdag in een vernietigende verklaring, waarin hij ook jammerde over de berichtgeving in de media.

30 reacties

 • Lucien Switten

  1 maand geleden
  Powell had met Bush, Cheney en Blair voor het internationaal gerechtshof in Den Haag moeten staan. Maar dat dient duidelijk alleen tegen verliezers van oorlogen, niet tegen oorlogsstichters als Powell. Door de fout van dit viertal is het midden-Oosten en Noord-Afrika tegenwoordig zo goed als ontoegankelijk geworden voor ons Westerlingen.
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Dit is enkel en alleen omdat Powell kritiek had op Trump, anders zou hij hem opgehemeld hebben ongeacht zijn fouten met betrekking tot Irak.
 • Willy Scholaart

  2 maanden geleden
  Trump heeft zeeeer groot gelijk, maar ja over de doden niets dan goed, ik heb ook nog begrafenissen gedaan waar ik geen traan gelaten heb en waar ik een zeer grote reden voor had en het was dan nog zeer dichte familie.
 • Jean Vangronsvelt

  2 maanden geleden
  Trump is tegen de nieuwe wereldorde van de ELITE en daarom moest hij door allerlei criminele handelingen van de tegenpartij en hun handlangers van het toneel verdwijnen. Trump moest van het toneel verdwijnen, die paste niet in de nieuwe strategie van de nieuwe wereldorde wat de grootste bandietenbende ooit heeft bestaan is. Maar gerechtigheid zal geschieden.
 • Sam Bedfort

  2 maanden geleden
  Over de oorlog in Irak heeftTrump uitzonderlijk gelijk. Bush en Blair zouden voor het internationaal tribunaal in Den Haag moeten verschijnen hiervoor.
 1. Hillary Clinton schrijft nachtmerries van zich af in thriller ‘Staat van Terreur’: “Verhaal is maar al te actueel”
  PREMIUM
  LITERATUUR

  Hillary Clinton schrijft nachtmer­ries van zich af in thriller ‘Staat van Terreur’: “Verhaal is maar al te actueel”

  Geen denken aan pensioen voor voormalig ‘first lady’, minister van Buitenlandse Zaken, senator, presidentskandidate en nu ook misdaadauteur Hillary Rodham Clinton (73). Samen met haar vriendin Louise Penny (63) schreef de Amerikaanse toppolitica haar eerste politieke thriller. Die gaat over terreur, maar in het hart vooral over liefde en (vrouwelijke) moed. “‘Wat Bill kan, kan ik beter’, dacht Hillary wellicht toen ze met Ellen Adams een veel menselijker hoofdpersonage bedacht.”