President Donald Trump in het Oval Office vorige week.
Volledig scherm
PREMIUM
President Donald Trump in het Oval Office vorige week. © AP

Trump heeft zich ingegraven in Witte Huis: zo brengt hij zijn dagen door

De Amerikaanse president Donald Trump houdt zich nu al twee weken schuil in het Witte Huis. Sinds de dag van de verkiezingen op 3 november maakte hij nog maar drie publieke optredens en gisteren was zijn officiële agenda voor de tiende dag helemaal leeg. Waar vult Trump zijn dagen dan wel mee?

29 reacties

 • Marc Plucieniczak

  11 maanden geleden
  Spijtig voor Europa en België, Amerika stapt terug in het klimaatakkoord en wij Belgen gaan gascentrales bouwen, erg, erger, ergst Zijn onze politici nu zo dom (vooral de groenen) of is dat om de Belgen te pesten tot hun dood ? Hier kan geen groene een antwoord op geven
 • Maurice Verheyen

  11 maanden geleden
  Wel leuk om een clown als president te hebben. Er viel wel te lachen! Behalve als je voor hem werkt en niet naar zijn pijpen danst natuurlijk
 • Roger Smeyers

  11 maanden geleden
  Voor een kerel die de op de kosten van de maatschappij kan leven is het sprookje bijna uit. Spjtig dat hij jaarlijks nog een "vergoeding" krijgt tot het eind van z'n dagen.
 • Rudi Maes

  11 maanden geleden
  Johannes Smikkelson , ik zal u moeten teleurstellen : michican blijft blauw , de republikeinen hebben hun klacht ingetrokken .
 • Fabrice Braccio

  11 maanden geleden
  Johannes, ik denk dat Michigan het de uitslag als blauw heeft gecertifieerd??
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. RECENSIE. 'Een beloofd land', de memoires van Barack Obama: prettig, een president die kritisch naar zichzelf kijkt
  PREMIUM

  RECENSIE. 'Een beloofd land', de memoires van Barack Obama: prettig, een president die kritisch naar zichzelf kijkt

  Barack Obama schreef met 'Een beloofd land' het boek waar de term 'lijvig' voor bedacht lijkt. In het Nederlands is het 928 pagina's dik - en dat is slechts deel één van het tweeluik waar de voormalige president van de VS aan werkt. Alsof hij het contrast met zijn opvolger, die nooit leest, zo groot mogelijk heeft willen maken. Zware kost - maar tegelijk lichtvoetig. Obama is een begaafd schrijver, met een neus voor levendige, geestige details.