President Donald Trump.
Volledig scherm
President Donald Trump. © Photo News

Trump haalt opnieuw uit naar Biden op Twitter: “Hij heeft een groot onoplosbaar probleem”

De Amerikaanse president Trump zegt in een nieuwe tweet dat verkozen president Joe Biden het Witte Huis alleen mag betreden als hij kan bewijzen dat zijn "belachelijke" 80 miljoen stemmen niet door fraude of illegaal zijn verkregen. Volgens Trump heeft Biden op dat vlak “een groot onoplosbaar probleem”.

56 reacties

 • Glenn Symons

  2 maanden geleden
  Nee Theo marse. de economie boomt niet onder Trump. Het begrotingstekort is ongelooflijk opgelopen door zn korte termijn strategie. Dat gaat later zijn weerslag hebben.
 • Jacky Denayer

  2 maanden geleden
  Misschien werd fraude gepleegd door zijn entourage, gezien het ongewoon hoog aantal verkregen stemmen en is hij daarom pisnijdig.
 • Steve Wildemeersch

  2 maanden geleden
  Beste Rania, u geeft het inderdaad goed aan; informeer u eerst... wel doe ik altijd ten gronde...ik neem aan dat u de redenen kent waarom een afzettingsprocedure werd ingezet? Er is zelfs sprake van belangenvermenging waarbij belastingsgeld wordt gebruikt. Enfin teveel louche zaken waar het heel duidelijk is dat dhr. Trump geen president is maar een wispelturige leugenaar... kijk wat er is gebeurd met de Duitse Bank... knap staaltje weliswaar maar wel puur bedrog...
 • Francois staen

  2 maanden geleden
  Biden heeft inderdaad een groot probleem als hij president wordt ...Trump heeft veel troep achter gelaten en een van die grote problemen zijn het Corona , Trump heeft het laten gaan ...het zou gewoon verdwijnen op 4 nov. zei hij .( dacht ik ) 
 • Rania Desaegher

  2 maanden geleden
  De democraten waren nog slechtere verliezers. Ze hebben gepoogd Trump af te zetten  , wat hen niet is gelukt. Wie denkt dat de Usa beter af is met Biden, kan zich wel eens vergissen. Trump heeft een oorlog gestopt, hij is er geen begonnen. Wat niet over alle democratische presidenten kan gezegd worden. Informeer jullie eerst ipv kritiekloos de pers te volgen. 
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter