Omarosa Manigault Newman
Volledig scherm
Omarosa Manigault Newman © REUTERS

Trump haalt fel uit naar ex-medewerkster die ontslaggesprek opnam: "Ze is kwaadaardig, dom en zal nooit iets bereiken"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft hard uitgehaald naar Omarosa Manigault Newman, de voormalige medewerkster die gisteren haar ontslaggesprek met Witte Huis-stafchef John Kelly openbaar maakte. Het gesprek werd gevoerd in een geheime kamer in de presidentswoning waar gsm's strikt verboden zijn. Dat Omarosa het gesprek kon opnemen, doet ernstige vragen rijzen over de veiligheid binnen het Witte Huis. Trump noemt Omarosa in een reactie op Twitter "geschift". "Ze is iemand die nooit iets heeft bereikt en dat ook nooit zal kunnen. Ze is kwaadaardig, maar ook dom."

53 reacties

 • mike dierickx

  5 jaar geleden
  De genen die hier roepen dat ze enkel bij trump blijft boor het geld zijn verschrikkelijk naief. De dag dat ze hem verlaat zullen die amerikaanse media met scheepsladingen aan geld over elkaar struikelen om toch maar haar verhaal ye mogen brengen. Haar broodje is gebakken,met of zonder trump.
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  Tja, als Trump haar niét aanklaagt, weten we ineens dat het wààr is wat ze zegt, hé! Hij ging ook de auteur van "Fire and Fury" aanklagen..... maar heeft het nooit gedaan!
 • Leo Verbeek

  5 jaar geleden
  te gek voor woorden. Eens zien of Trumpke haar zal aanklagen voor weet-ik-wat als het boek verschenen is.
 • Jef Pauwels

  5 jaar geleden
  @Robin : Trump doet niets anders dan ingrijpen. En... het resultaat al gezien? Bedroevend, ik vraag me dan ook af wie hier dom is?
 • Peter Thys

  5 jaar geleden
  Trump is daarentegen het levende bewijs dat als je heel dom,dat je toch heel ver komen kunt