Advocaat en vertrouweling Rudy Giuliani. (07/11/2020)
Volledig scherm
Advocaat en vertrouweling Rudy Giuliani. (07/11/2020) © AFP

Trump: Giuliani moet rechtszaken voeren over verkiezingsuitslagen

Na tegenslagen in zijn rechtszaken tegen de uitslag van de presidentsverkiezingen wendt Republikein Donald Trump zich tot zijn oude advocaat en vertrouweling Rudy Giuliani. De voormalige burgemeester van New York zou de juridische strijd moeten leiden, tweette Trump. Trumps campagneadviseur David Bossie, die hier eerder mee was belast, kan vanwege een coronabesmetting nu niets ondernemen.

5 reacties

 • lars vandenberge

  10 maanden geleden
  Ik heb een aantal reportages over Trump gezien. Er zijn 2 zaken waar heel zijn levensfilosofie op gebaseerd is. 1) altijd in de aanval gaan en 2) zich nooit verontschuldigen. Misschien kan hij zijn verlies wel persoonlijk aannemen (zoals bij zijn vele faïssementen) maar kan hij dat onmogelijk communiceren.
 • Jean Vangronsvelt

  10 maanden geleden
  Hadden ze toen de Fraude in Oekraïne maar verder onderzocht dan had hij zijn werk niet verder kunnen zetten en was er nu geen fraude met de verkiezingen. China lacht en de democraten met een pak minder geld .
 • johny vanderlinden

  10 maanden geleden
  Als advocaat spreekt hij voor zijn eigen winkel.
 • jan wuyts

  10 maanden geleden
  Er is geen enkel bewijs van fraude het enige wat kan verweten worden zijn stemmenronselaars in sociale gekleurde wijken van Georgia en Pensylvania die inwoners gedurende 6 weken op de straathoeken aangemaand hebben te gaan stemmen en voor vervoer naar de stembussen en postkantoren zorgden want vrije verkiezingen zijn in principe vrij en niemand moeit zich met een andere.
 • leo hoes

  10 maanden geleden
  Allemaal verloren moeite, als ge op uw gezicht valt moet ge gewoon terug opstaan. Jammeren als een verwend nest en anderen de schuld geven helpt niet. RESPECT is iets dat Trump nooit gekend heeft en juist daarom verliest hij deze verkiezingen.
 1. Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks
  SPANJE
  7

  Belg biedt hotelgaste 50 euro als ze dochters (10 en 12) naar z’n kamer stuurt voor seks

  Een Belg is vandaag voor de rechter in Alicante moeten verschijnen op beschuldiging van poging misbruik van twee jonge meisjes van amper tien en twaalf jaar oud, melden verschillende Spaanse media. De hotelgast benaderde een moeder en bood haar 50 euro als ze een van haar dochters naar zijn kamer zou sturen om seksuele handelingen te verrichten. De openbare aanklager vraagt in totaal een celstraf van vijf jaar en tien maanden.