Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © EPA

Trump geeft eerste interview sinds verkiezingen: “Het is heel moeilijk om een zaak voor Supreme Court te krijgen”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in zijn eerste interview sinds de Amerikaanse verkiezingen opnieuw geklaagd over onbewezen verkiezingsbedrog. In een telefoongesprek op Fox Business News dat ongeveer 45 minuten duurde, zei Trump aan anker Maria Bartiromo dat de verkiezingen zijn vervalst, maar dat rechters niet betrokken willen worden. Intussen is de hertelling in een tweede county in de staat Wisconsin afgelopen. Daarbij is de overwinning van de Democraat Joe Biden bevestigd.

21 reacties

 • Joan Lute

  2 maanden geleden
  Stel je voor dat een globale hertelling plaats zou vinden . Op zich zou dat goed zijn omdat dan juist de grootscheepse fraude ten voordele van Trump het daglicht zou zien. Wees maar zeker dat 4 jaar geleden Trump frauduleus aan de macht is gekomen. Onbetrouwbaarheid ten top . Met Biden zal de wereld er misschien wel een pak mooier uitzien.
 • Ben Van Loon

  2 maanden geleden
  Geen bewijzen? Awel merci. Het regent bewijzen in de swingstates. Na een bezoekje aan het federale hooggerechtshof zal de media haar kar moeten keren. Trump blijft president en maar goed ook.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  2 maanden geleden
  Zhet ziet er anders niet naar uit dat de verkiezingen ongeldig worden verklaard als we voortgaan op de uitspraken van de Republikeinse rechters !  Ik kan me vergissen.  Giulliani heeft trouwens op de eerste rechtszaak in Pensylvannia gezegd dat er geen fraude was, ook de twee particulieren hadden toen bot gevangen.  In beroep idem !  Ondertussen zijn de uitslagen gecertificeerd.
 • Stijn Van Keer

  2 maanden geleden
  Ipv een oordeel te vormen op basis van de partijdige media van beide kampen zou iedereen er goed aan doen de rechtszaken zelf door te nemen. Of het gesjoemel het resultaat heeft doen draaien, zullen we nooit weten vanwege de wijze waarop gesjoemeld is. Maar dat er op grote schaal gesjoemeld is, is duidelijk.
 • DIRK VAN BRUSSEL

  2 maanden geleden
  En waarom zouden die verkiezingen ongeldig worden verklaard als de rechtbanken Trump ongelijk geven ? Wie zegt dat het hoogste gerechtshof Trump gelijk gaat geven, als het al zover kan komen !  Omdat Trump het zegt ?  Boem pataat ?
 1. Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut
  Play
  milieu

  Eerste Belgische River Skimmer zuigt afval uit 500 liter water per minuut

 2. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op